Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Még nem voltam ezidáig olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nem voltam ezidáig olyan nővel aki szült. Mostani barátnőm viszont kétszer szült, ez meglátszik a puncijan. Összevissza varrva van. Megszokhato ez?

Figyelt kérdés
2016. márc. 4. 13:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szexeljetek sötétben :)
2016. márc. 4. 14:00
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem én ezt. Szex közben minek kell nézegetni valakinek a gátját? Vagy dugod, akkor nem látod, vagy nyalod, akkor sem látod. Ez ugyan úgy túl van spilázva, mint a cicanyelv, meg a saláta punci.
2016. márc. 4. 14:02
 13/19 anonim ***** válasza:
Hacsak nem otthon, a spájzban varrogatta valami hentes, kizártnak tarom hogy látsz ott valami deformitást. Már csak azért is mert nyilván nem mostanában szült, hiszen akkor te lennél az apuka, nem a barát, szép kis barát az ilyen mondjuk. Az idő teltével pedig a hegek , gyógyulnak, halványodnak, belesimulnak a testbe.
2016. márc. 4. 14:15
 14/19 anonim ***** válasza:
18%
minek kezdesz olyan növel akinek gyereke van? más kölkét akarod nevelni vagy mi? ráadásul még a testuk is undorito az osszesnek
2016. márc. 4. 14:36
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
14es te mekkora egy f* szkalap vagy! Neked nő se való. Hallod neked véletlen se legyen gyereked mert akkor ezek szerint kidobnád az annyát mert szült és "undorító" a teste. Pff gáz vagy! Kérdező! Ha szereted a nőt őt szeresd ne a punciját. Ha meg nem bírod elviselni lépj tovább és kész. Bár azért gondolj bele abba h neked sem esne jól ha egy nő azt mondaná neked h figyelj gusztustalan a farkad úgy h én továbbálltam. Holott arról te nem tehetsz.
2016. márc. 4. 14:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Nézegetni akarod vagy mást is? Nem fogod érezni hogy varrva van,ne aggódj.
2016. márc. 4. 16:28
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

úristen, ez most komoly? van valaki, akit elvileg szeretsz, és sebhelyes ott lent, és te emiatt már nem is szereted annyira??? mit szólnál, ha neked lenne valami bajod a cerkáddal és műteni kellene és sebhelyes lenne, erre elhagyna a barátnőd mert pfúj hogy néz már az ki????? el sem hiszem, hogy ilyen felszínes emberek léteznek!!! mi lesz akkor ha megöregszel és leszel vagy 50-60 éves vagy akármennyi és még mindig kívánod a szexet, de az összes korodbeli nő ráncos meg pöttyedt lesz, nem ott lent, hanem MINDENHOL...? akkor már rájuk sem mersz nézni? azt hiszed, hogy majd a 18 éves ribizlik fogják szopogatni a kukackádat, amikor te 60 leszel?

nőlj fel, könyörgöm, amíg még nem késő!

2016. márc. 4. 17:08
 18/19 anonim ***** válasza:
36%
Sajnos nagyon kevés nő képes ugy átvészelni a szülést hogy utána még kívánatos maradjon. Kérdező, ez nem megszokás, hanem megalkuvás kérdése. A gond akkor van, ha mar fel sem áll rá, mert szeretet nem szül erekciot.
2016. márc. 4. 17:51
 19/19 ~OnLány~ ***** válasza:

14. Nem mindenki néz ki úgy ahogyan leírtad szülés után.

Van akiknek terhességi csíkok sem jelennek meg,van,akit nem is kell varrni odalent.Nem mindenki egyforma.

És mi lesz,ha házasságban fogsz élni?

Elhagyod,miután megszülte a gyereked?

Amúgy az első pár hónap nehéz,főként a nőknek.Hiszen hozzá kell szokniuk és el kell fogadniuk magukat.De idővel minden újra helyreáll,a has is visszahúzódik,a kilók is lemennek.(Legjobb esetben).

2016. márc. 4. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!