Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha a fogamzásgátló szedése elején összevissza vérzek?
Dr. Spleen és az asszociálni nem képes többiek kedvéért: ha a hüvelyemből vérzek*
Másodiknak köszönöm!
2. vagyok, és még annyit hozzáfűznék, hogy valószínűleg nem függ össze a pár órás csúszással, ezt abból gondolom, hogy nekem hüvelygyűrű mellett is volt áttöréses vérzésem, pedig az ugye folyamatosan bent van, nincs időponthoz kötve.
Az első ciklusban 2-szer, 3-szor is volt pecsételés, aztán a második ciklustól már nem.
ne ijedj meg... akkor kezdj parázni ha 30x gyorsabban kezd majd el forogni a föld
mert akkor a pasik minden nap kapnának fizetést a nők meg elvéreznének :D
Benne van a tájékoztatóban, hogy az első levél szedése alatt pecsételő vérzés fordulhat elő. Ez normális (nekem pl nem volt).
Viszont tuti nem attól van, hogy 3 órával később vetted be a bogyót, ennyi időt még csúszhatsz vele, és védeni fog. De nyilván pontosan ajánlott szedni.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!