Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevissza mensesnél hat a tabletta?
Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.....
Hívd fel a dokit, mert lehet, hogy nem jó a tabi amit szedsz. A dokid ismeri a hormonszinted, a vérképed, és nem utolsó sorban képzett nőgyógyász... Szóval ilyen komoly kérdéssel inkább hozzá fordulj.
Ha jól értem,akkor most kezdtél el először fogamzásgátlót szedni.Az első hónapban bármi megtörténhet.Lehet,hogy végig fogod vérezni az egész hónapot,lehet,hogy holnapra már el is múlik.Lehet közti vérzésed is,ami azt jelentih,hogy most mensi van,aztán pár nap múlva megint vérzel.Ez a hormonszint miatt van.Ha 1-2 hónapon belül nem múlik el,akkor érdemes tablettát váltani,mert valószínüleg gyenge a szervezetednek.
1-2 szem fogamzásgátló után,főleg,ha kérdéses a vérzés eredete,nem szabad még más védekezési eszköz nélkül szeretkezni.Egy hét a minimum,amit érdemes várni,de a legjobb az első hónapot kivárni.
Kicsit elkapkodtátok!
Amikor elmentem nőgyógyászhoz ott nem mondta a doki, hogy kellene mellé óvszert is használni, azt mondta menszezsnél már az első naptól véd, és a használatiba is az van irva!
Ennek ellenére remélem nem vagyok terhes, nagyon félek, kicsit tényleg felelötlenek voltunk!
És inkább amiatt aggódóm hogy belém élvezett remélemnem lesz baj!
Egyébként most is van vérzésem picit!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!