Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem ertem ennyi szajha no van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ertem ennyi szajha no van megsem szexeltem egyelsem vajon miert?

Figyelt kérdés
Sok a szajha no megsem volt egyejszakas kalndom se egyikel sem ,nektek. Lol.

#szex #Fine sex #bortonon
2016. márc. 2. 03:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
37%

Az eddigi válaszolók látszik, hogy lányok :D

Kérdező, azért nem dugnak veled, mert a szajhák is válogatósak, képzeld el. Akiről azt mondják, hogy "mindenkivel lefekszik" nő, az sem mindenkivel fekszik le. Csak a minél vonzóbb férfiakkal, de közülük jó sokkal.

2016. márc. 2. 14:52
 12/17 anonim ***** válasza:
42%
Mert egy balf*** vagy.
2016. márc. 2. 15:49
 13/17 A kérdező kommentje:
En is csak a legszebbekel fekszem le !!Akkor hasonloan gondolkodnak mint en szoval ezert!!
2016. márc. 2. 21:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Kedves emberek nem szajháznak le másokat.
2016. márc. 2. 22:47
 15/17 A kérdező kommentje:
Nincs szebb szo rajuk ,de hogy nem ez meg belefer.A szajha az szep szo viszonylag ,tobbi minoseg jelzohoz kepest .A bibliaban is szerepel az pedig eleg szent konyv.Lol
2016. márc. 3. 00:00
 16/17 A kérdező kommentje:

Amugy ez neked szol :Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

kb. ennyi

2016. márc. 3. 00:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Aztán belelóg a kezed a bilibe.
2016. márc. 3. 04:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!