Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Voltatok már így? Szinte bele...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már így? Szinte bele voltam betegedve hogy nem szexeltem még, most mikor adódna egy csaj, most meg gyáva nyúlnak érzem magam szex terén? 22/ F

Figyelt kérdés
A lány inkabb komoly kapcsolatot szeretne, én pedig csak barátság extrakkal kapcsolatot, de ezt o is tudja. Mar talakozni akar velem eléggé, belém zúgott a csaj. Mit tegyek? Talalkozzak vele? De nem merek :/ Szerintem a csaladi hatterembol adódó frusztació okozhatja ezt: Nem tekintenek ram ugy, mintha ideje lenne barátnőt szereznem, illetve elnse tudnak képzelni hogy nekem barátnőm van. Egyszerűen dugni szeretnék barátság extrakkal kapcsolatban. Szerintetek mit tegyek?
2016. jan. 6. 16:53
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Es emiatt bűntudatot ereznek valószínűleg, es a szex se lenne jo, es az egesz életemre kihatna. Ettol felek.
2016. jan. 6. 16:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Találkozz a csajjal, Helyeselj mindenre amit mond, peersze peeersze te is komoly kapcsolatot akarsz. Megdugod és annyi. Utána majd adja magát a folytatás. Az ilyen jelentéktelen dolgokon pont nem szabadna paráznod.
2016. jan. 6. 16:55
 3/11 A kérdező kommentje:
De a csajt se szeretném atverni, megbántani, de nem is bántanam meg, mert tudja mit akarok. Meg attol felek kitudodna, vagy valami... Hiaba nem vagyunk egymáshoz valók teljesen (ertelmileg) de akkor sem akarnam összetörni szegényt, mert rendes kedves amúgy...
2016. jan. 6. 16:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Akkor maradj otthon és matyizz.. töketlen vagy.
2016. jan. 6. 16:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Csinálhatod az extrás variációt és lehetsz egy barom. Vagy dönthetsz a komoly kapcsolat mellett, és hosszútávon talán az jobb lesz.
 6/11 anonim ***** válasza:

Mekkora egy görény vagy utolsó.

Ha beléd esett a csaj ne Menj bele. Csak neki okozol fájdalmat.

25F

7/11 A kérdező kommentje:
De ennek a kapcsolatnak nem szabad majd folytatódni, a szüleim es a magam elvárása szerint sem. De ki tudja mikor adódna megint ilyen alkalom? Ezen dilemazok :/
2016. jan. 6. 17:00
 8/11 A kérdező kommentje:
De nem találkoztunk még, de olyanokat ir hogy azbalapjan mondom hogy belem can zúgva... Ez élőben derülne ki szerintem.
2016. jan. 6. 17:02
 9/11 A kérdező kommentje:
Hosszu távú kapcsolatot meg nem tudok még kialakítani a tanulás es egyeb elfoglaltságom miatt. Ez most kifogásnak tűnik, de tenyleg igaz.
2016. jan. 6. 17:04
 10/11 anonim ***** válasza:

Most ehhez a szüleidnek mi köze van? Nem értem ezt egyáltalán. 22 éves vagy, felnőtt férfi, nem a szüleidnek keresel lányt, hanem magadnak.

Dugni akarsz? Igen vagy nem?

Ha igen, akkor kit érdekelnek a szüleid, hogy mit akarnak? A lány se érdekeljen, hogy kapcsolatot akar, igazából saját magad miatt dugjál, ne más elvárásainak akarj megfelelni. Ha a lány belemegy a szexbe, akkor onnantól kezdve ő is akarja, nem csapod be. Gondolom nem az a beugró az ágyába, hogy esküt kell tenned, hogy feleségül veszed...

Szóval én azt mondom, hogy vágj bele, látszik, hogy naivan, szüzen gondolkodol még, rádfér, hogy felnőttesebben lásd ezeket a dolgokat, és ehhez dugnod kell. És évek múlva keservesen megbánod, ha ezt elszalasztod, itt fogsz bőgni, hogy miért nem lehet visszapörgetni az időt.

A szüleidről meg annyit, hogy ha nem látják be, hogy a 22 éves fiuk szexelni akar, akkor ott valami baj van. De ne foglalkozz velük, szexelj mindenkivel, akivel csak tudsz, ilynekor még nem a párkereséssel kell törődni elsősorban, hanem élvezni az életet.

2016. jan. 6. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!