Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ertem ennyi szajha no van megsem szexeltem egyelsem vajon miert?
Figyelt kérdés
Sok a szajha no megsem volt egyejszakas kalndom se egyikel sem ,nektek. Lol.2016. márc. 2. 03:21
1/17 anonim válasza:
Ha szajhának tartod őket nem is fognak,túl primitív vagy
3/17 anonim válasza:
Hat ha egybol szapulsz mindenkit, hogy szajha.. Ne is varj szexet.
4/17 anonim válasza:
Menny el az utcán álló prostikhoz. Mert max csak azok d**nak veled jó pénzért :'D
6/17 anonim válasza:
Az tény,hogy sok az ócska filléres r.ibanc!De szerintem inkább örülj neki,hogy nem alacsonyodsz le ilyenekhez.Amúgy nekem se volt egy éjszakás kalandom,de nem is akarok,nem vonz az ilyesmi,semmi értelmét se látom,akkor inkább maszti.
7/17 anonim válasza:
Mert a mai nőknek (akik túlnyomó részt, így vagy úgy a testükkel és azzal keresik a pénzt, megélhetést, hogy nők) két dolog számít: külső és pénztárca. Valószínű neked egyikből sincs elég.
8/17 A kérdező kommentje:
A 7. kommentelonek igaza van,amugy ez az a hely ahol feltehet az ember ilyen low life kerdeseket,csak eltudontem,vajon ne tehetne meg barki ?!Nem itelem meg noket kinezet alapjan es alapjaban veve kedves vagyok amit masok mondanak rolam.En meg az igazit keresem es gondolkodoba elyt sok ember viselkedese ,gondolkodasa.:((
2016. márc. 2. 13:30
9/17 Sunshinedoll válasza:
Talán azért nem dugott még meg egy nő sem, mert így beszélsz róluk :D
Ez igazából rád nézve gáz. sok a szajha, de te egyiknek sem kellesz. Aw. Vegyél egy meleg fürdőt, aztán pihend ki magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!