Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért akarnak barátkozni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért akarnak barátkozni a férfiakkal?

Figyelt kérdés

Minél több élettapasztalatom van, annál inkább úgy érzem, a "legyünk csak barátok" nem lekoptató szöveg, hanem ezek a lányok tényleg barátkozni akarnak. 10-ből legalább 7 lány keres utána, ők írnak rám, ők kezdeményezik a "baráti találkozást", de akármikor próbálnám a szexre terelni a témát az elején leállítanak.

Mi a jó ebben a nőknek? Én nem érzek kényszert arra, hogy lányokkal barátkozzak. Aki bejön azzal járni vagy szexelni akarok aki meg nem azt messze elkerülöm hogy még véletlenül se értse félre és ő kezdjen nyomulni. Mert volt már, hogy olyannal voltam kedves és utána ő kezdett el nyomulni rám én meg nem akartam megbántani.

A nők miért keresik az ellenkező neműekkel a barátságot?

2016. márc. 1. 12:16
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
92%
Igen, mert ahogy nálatok van, úgy van másnál is. Ahogy ti gondolkodtok, úgy gondolkodik más is, sőt, úgy KELL gondolkodnia, mert ti megmondtátok a VALÓSÁGot és aki ellent mer mondani, mert neadjisten észreveszi, hogy különböző emberekről van szó, az hazudik. Ja. Milyen szerencse, hogy a világ felosztható 4 részre: az "igazi" férfiakra, aki dugja a nőket (kivéve a dagadtakat meg a rusnyákat); a nem igazi férfiakra, aki felháborító módon nem akarja mind megdugni; a nőkre, akiket lehet dugni; meg a dagadt/rusnya nőkre. Ez így tök egyszerű, ennyivel is kevesebbet kell gondolkodni.
2016. márc. 1. 18:43
 32/35 anonim ***** válasza:
97%
Én fiatal nőként rájöttem már, hogy férfiakkal nem lehet barátkozni bizonyos esetekben. Ezek az esetek pedig azok, ha egy lány csinos, szép, és a legtöbb férfinak bizony vonzó. Nagyon maximum haverságot lehet fent tartani,nekem is van fiú haverom, meg is van a telefonszáma, de ritkán beszélünk. Neki van barátnője, nekem is van külön életem. Viszont barátkozni képtelen vagyok férfiakkal. Nyilván ha fociznék, fiús alkatom, stílusom lenne, az már màs tészta. Én akikkel eddig próbáltam barátkozni fiúkkal azok idővel mind úgy közeledtek felém, mint férfi a nő iránt. Szex, járás, stb. Pedig nem kacérkodtam velük, nem kínáltam magam tálcán nekik. Utóbbi időben is hasonló szituban voltam. Munkahelyemen megismertem egy pasit, nagyon jóban lettünk, viszont én nem akartam tőle a barátságán meg a bizalmán kivül semmit, mert neki felesége volt\van. Ő is mondta, hogy csak barátok lehetünk, ne értsem félre, neki felesége van. Aztán durván fél évre rá napi rendszerességgel hivogatott, írt, hogy mi van velem, hogy vagyok, beszélgetni akart, sőt még találkozni is munkán kivül, mint csak "baràtok". A találkozásunk alatt 2szer próbált lesmárolni, ölelgetett, közeledett felém, és azt mondta nem tudja mi van vele, de többet akar tőlem, mint barátság, mert egy ideje tetszek neki, mint nő. Aztán azzal mentegetőzött, hogy nem tud mit csinálni, ő egy férfi, én pedig egy csinos, vonzó nő vagyok a számára. De én vissza utasítottam. Pár napra rá meghalt az egész barátság, mai napig nem beszéltem vele.
2016. márc. 1. 18:56
 33/35 anonim ***** válasza:
Valóban nem kellene egyeseknek a saját valóságukat általánosítani a világra. Lehet, hogy valakiknek ez nem megy, ami sokat elárul az illető érzelmi intelligenciájáról. Ami pedig engem illet, emlékeim szerint én többször voltam lelki szemetesláda, mint fordítva. Ha rinyálni van kedvem, arra találok barátnőket is, akik még örülnek is neki, mert ez a viselkedés pont az ő asztaluk.
2016. márc. 1. 19:32
 34/35 anonim ***** válasza:
65%

Állítom, hogy amelyik nő azt mondja, barátkozik férfiakkal, és azok csak barátok, az a nő titokban kefél is valamelyikkel, vagy többel is. Igen, még itt a "névtelen" térben sem vagytok őszinték! És inkább kitartotok zagyva történeteitek mellett, megvalósíthatatlan de regényekből ismerős sztorik homályos képzelgéseiben éltek inkább, minthogy bevalljátok magatoknak a valóságot.

Minden agyban dől el i...? Vagy inkább ágyban...?

A férfi-nő barátság persze elképzelhető, ha nagyon ritkán találkoznak, olyankor is csak keveset vannak kettesben, mindkettő kiegyensúlyozott magánéletet él és mindkettőnél mindig minden agyban dől el! Minden más esetben elképzelhetetlen!

38F

2016. márc. 4. 14:44
 35/35 anonim ***** válasza:
67%
A nők férfi barátai vagy olyan férfiak akiket a nők talonba raktak (a férfiak egyébként szintén ezt teszik), vagy ferdehajlamú az egyikük, vagy mindkettő (nem éreznek egymás iránt szexuális vágyat).
2016. márc. 4. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!