Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért akarnak barátkozni a férfiakkal?
Minél több élettapasztalatom van, annál inkább úgy érzem, a "legyünk csak barátok" nem lekoptató szöveg, hanem ezek a lányok tényleg barátkozni akarnak. 10-ből legalább 7 lány keres utána, ők írnak rám, ők kezdeményezik a "baráti találkozást", de akármikor próbálnám a szexre terelni a témát az elején leállítanak.
Mi a jó ebben a nőknek? Én nem érzek kényszert arra, hogy lányokkal barátkozzak. Aki bejön azzal járni vagy szexelni akarok aki meg nem azt messze elkerülöm hogy még véletlenül se értse félre és ő kezdjen nyomulni. Mert volt már, hogy olyannal voltam kedves és utána ő kezdett el nyomulni rám én meg nem akartam megbántani.
A nők miért keresik az ellenkező neműekkel a barátságot?
Állítom, hogy amelyik nő azt mondja, barátkozik férfiakkal, és azok csak barátok, az a nő titokban kefél is valamelyikkel, vagy többel is. Igen, még itt a "névtelen" térben sem vagytok őszinték! És inkább kitartotok zagyva történeteitek mellett, megvalósíthatatlan de regényekből ismerős sztorik homályos képzelgéseiben éltek inkább, minthogy bevalljátok magatoknak a valóságot.
Minden agyban dől el i...? Vagy inkább ágyban...?
A férfi-nő barátság persze elképzelhető, ha nagyon ritkán találkoznak, olyankor is csak keveset vannak kettesben, mindkettő kiegyensúlyozott magánéletet él és mindkettőnél mindig minden agyban dől el! Minden más esetben elképzelhetetlen!
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!