Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, titeket izgat a férfiakkal, fiúkkal való birkózás?
Figyelt kérdés
Akár csak poénból, akár téttel, veletek egy súlycsoportban levő fiúkkal, férfiakkal :D2016. febr. 28. 18:34
2/4 anonim válasza:
A bátyámmal szoktunk birkózni, igaz ritkán, de poén.
Ha úgy érted, hogy szexuálisan felizgat-e hogy birkózok egy férfival, arra a válaszom nem.
3/4 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy izgató-e az ilyen birkózás, még ha nem is szex céljából művelitek.
De azt megértem, hogy ha a bátyáddal birkózol, nem az...még jó. :D
2016. febr. 28. 18:53
4/4 anonim válasza:
Engem igen, minden szempontból. :)
Bátyáim vannak, akikkel sokat szoktam "verekedni", de náluk persze ez nincs meg. Azonban vannak olyan csapattársaim, akikkel ha éppen birkóznom kell, akkor azt nagyon tudom élvezni. (Egy olyan kűzdősportot űzök, ahol a földharc elég szorosan benne van a dolgokban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!