Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért akarnak barátkozni a férfiakkal?
Minél több élettapasztalatom van, annál inkább úgy érzem, a "legyünk csak barátok" nem lekoptató szöveg, hanem ezek a lányok tényleg barátkozni akarnak. 10-ből legalább 7 lány keres utána, ők írnak rám, ők kezdeményezik a "baráti találkozást", de akármikor próbálnám a szexre terelni a témát az elején leállítanak.
Mi a jó ebben a nőknek? Én nem érzek kényszert arra, hogy lányokkal barátkozzak. Aki bejön azzal járni vagy szexelni akarok aki meg nem azt messze elkerülöm hogy még véletlenül se értse félre és ő kezdjen nyomulni. Mert volt már, hogy olyannal voltam kedves és utána ő kezdett el nyomulni rám én meg nem akartam megbántani.
A nők miért keresik az ellenkező neműekkel a barátságot?
Ma 12:36
Én nem tartom magam fiús lánynak. Sem gondolkozásban sem viselkedésben. Semmiben. :) Egyszerűen csak fiúkkal is jól érzem magam. És jol eltudunk dumalni.
Mert veled ellentétben én nem egy sétáló nemiszervet látok az ellenkező nemben, hanem az emberi mivoltát nézem és veszem alapul, hogy érdemes-e megismerni meg barátkozni vele.
Amúgy meg ha elhajtana minden lány meg az lenne a bajod, itt sírnál te is az oldalon, hogy még csak emberszámba sem vesznek és úgy néznek rád mint a véresrongyra. Az jobb lenne?
Én is szeretek férfiakkal barátkozni. Teljesen mások, mint a nők. Valahogy jobban megértem velük magam, iszonyatosan jó velük beszélgetni, mert teljesen más szemszögből közelítik meg a dolgokat és még sorolhatnám.
Viszont én ezt a legyünk csak barátok dumát nem alkalmazom. Ha valaki már "úgy" közeledik, akkor nem rakom be a barátzónába, ugyanis az neki és nekem sem jó.
Baráti társaságomban - huszonévesek voltunk - mindig voltak csajok is jó páran a mag viszont a srácokból állt. A csapatba került lányok közözött volt aki "csak úgy" bekerült, volt aki valamelyikünknek "majdnem barátnője" volt, és voltak a "barátnők". Ez utóbbiak általában a legegyszerűbb esetek voltak, mert amikor szétmentek a sráccal, nagyjából azonnal el is tűntek a baráti kőrből.
A "csak úgy" bekerült csajok elvileg ténylegesen barátkozni jöttek közénk, mi is úgy álltunk hozzájuk azonban ők minden esetben - mondom, mindegyikük - végül egyik-másik sráccal vagy akár egymás után több sráccal is ágyba került, lényegében közösségi szexpartnerek lettek. Egy cseppet sem pejoratív vagy megbélyegző, negatív véleménnyel írom ezt, egyszerűen így alakult...
Azok a lányok meg akik a "majdnem barátnő" státuszban voltak minden átmenet nélkül egyrészt "csak úgy" státuszúak lettek, másrészt meg eltávolodtak a társaságból.
Egyetlen egy olyan lány nem volt a 14-18 év alatt a baráti társaságban, akinek előbb-utóbb ne lett volna köze valamelyik sráchoz - legalább egyikhez. Egyetlen eset volt, amikor a lány csak kavart, de végül nem történt semmi, mert egy társaságon belüli másik csaj volt az adott srác nője.
Mi ezt cseppet sem tartottuk furcsának, és nem lettek a szemünkben ettől ribik! Maximum egy kissé fehérmájúnak gondoltuk néhányat, főleg azt amelyikük a Duna-parton két haverunkkal hármasban nyomott egy numerát a híd alatt... :D
Azt hiszem, hogy bár nem lehetetlen a fiú-lány barátság, de egy kicsit túlerőltetik ezt egyesek, és ez inkább természetellenes, mint az, hogy valamiféle vonzalom alakul ki az ellenkező nemű "barátok" között.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!