Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért akarnak barátkozni a férfiakkal?
Minél több élettapasztalatom van, annál inkább úgy érzem, a "legyünk csak barátok" nem lekoptató szöveg, hanem ezek a lányok tényleg barátkozni akarnak. 10-ből legalább 7 lány keres utána, ők írnak rám, ők kezdeményezik a "baráti találkozást", de akármikor próbálnám a szexre terelni a témát az elején leállítanak.
Mi a jó ebben a nőknek? Én nem érzek kényszert arra, hogy lányokkal barátkozzak. Aki bejön azzal járni vagy szexelni akarok aki meg nem azt messze elkerülöm hogy még véletlenül se értse félre és ő kezdjen nyomulni. Mert volt már, hogy olyannal voltam kedves és utána ő kezdett el nyomulni rám én meg nem akartam megbántani.
A nők miért keresik az ellenkező neműekkel a barátságot?
En biztos nem baratkoznek novel!
Egy nore nem lehet ugy tekinteni mint haver es egy novel nem is lehet ugy hulyeskedni mint a fiu haverjaimmal..
A pasik meg közben non-stop azon agyalnak, hogy hogyan lehetne mégis valahogy megdugni ezt a csajt... :D:D:D
Az ilyen fiús gondolkodású lányok miért nem találnak egymásra akkor, hogy együtt lógjanak, nem csak a pasikkal...?
A pasik közben találhatnának kapható lányos lányokat. :D
Fiúk között nőttem fel, szó szerint! A közép iskolás éveket szintén fiúk között töltöttem.
És jelenleg is férfiakkal dolgozom.
Inkább egy férfi barát, mint 10 barátnő.
És mert a nők állandóan egymást fúrják, piszkálják, stb. Egy férfi nem ilyen. Inkább beszélgetek autókról, fociról, mint a póthajról, műkörömről, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!