Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért akarnak barátkozni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért akarnak barátkozni a férfiakkal?

Figyelt kérdés

Minél több élettapasztalatom van, annál inkább úgy érzem, a "legyünk csak barátok" nem lekoptató szöveg, hanem ezek a lányok tényleg barátkozni akarnak. 10-ből legalább 7 lány keres utána, ők írnak rám, ők kezdeményezik a "baráti találkozást", de akármikor próbálnám a szexre terelni a témát az elején leállítanak.

Mi a jó ebben a nőknek? Én nem érzek kényszert arra, hogy lányokkal barátkozzak. Aki bejön azzal járni vagy szexelni akarok aki meg nem azt messze elkerülöm hogy még véletlenül se értse félre és ő kezdjen nyomulni. Mert volt már, hogy olyannal voltam kedves és utána ő kezdett el nyomulni rám én meg nem akartam megbántani.

A nők miért keresik az ellenkező neműekkel a barátságot?

2016. márc. 1. 12:16
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
20%
Kérdé. Ha a csaj nem vevő a közeledésedre és benyomja ezt a barát fa**ot akkor lépj le. Gondolom nem akarod a kib***tt rinyálsát hallgatni, hogy az ügyeletes tahó hogyan cseszte át. Alap, hogy nem haverkodink a csajokkal, csak a dagadtakkal meg a rusnyákkal.
2016. márc. 1. 14:18
 22/35 anonim ***** válasza:
58%
Mert a legtöbb nő fos kapcsolatban él, és kell neki egy szintén pasi, akinek kisírhatja a bánatát, remélve, hogy mivel pasi, tudja milyen a a gyökér hapsija a nőnek. Nekik teljesen jó az LCSB státusz a férfiaknál...:D Más kérdés, hogy jogosan koccoltatod le, mivel te dugni akarsz, nem pedig ratyi barát szeretnél lenni.
2016. márc. 1. 14:39
 23/35 anonim ***** válasza:
93%

Az utolsónak igaza van. Le is pontozták.

A csajok nagy része semmi kivetnivalót nem lát abban, hogy a paraszt suttyó gyökérrel kefél, az átlag Janival meg lelki életet él. És amikor ezt szóvá teszed még ők vannak megsértődve.

2016. márc. 1. 15:16
 24/35 anonim ***** válasza:
40%

Hát persze, hogy lepontozzák a kellemetlen igazságot. :D Nos, távol álljon tőlem, hogy dogmatikusan gondolkodjak. Én csak a tapasztalataimat írtam le. Mivel a legtöbb nő valamiért vonzó számomra, nem tudok elképzelni csak barátságot velük, max akkor, ha a személyisége taszít, de akkor meg eleve nem is haverkodok velük. Naivitás áltatni magunkat és a környezetünket is. Nekem van vér a pucámban, hogy akár itt, akár személyesen is felvállaljam a véleményemet e témában. Mások meg csak névtelenül nyomkodjék a piroskezeket. Legyen ennyi örömük az életben. :D

Mivel evolúciós oka van a dolognak, miszerint ha tetszik egy nő, és érzed a kémiát, minél több nőben elszeretnéd szórni "magvaidat". Tehát ez a legyünk barátok max olyan férfiaknál elfgadott, akik tudják, hogy tök esélytelenek a nőnél, de azért titkon reménykednek, hátha egyszer lyukhoz jutnak egy a nő elgyengült pillanatában. ;)

Az igazi férfiak nem elégszenek meg a legyünk barátok maszlaggal, az igazi férfiak dugják a nőket.

2016. márc. 1. 15:32
 25/35 anonim ***** válasza:
Már amelyik hagyja magát! ;)
2016. márc. 1. 15:34
 26/35 anonim ***** válasza:
89%
Komolyan, nem vagyunk állatok, hogy minden nőt megdugjunk...
2016. márc. 1. 15:35
 27/35 Dnyepropetrovszk ***** válasza:
100%

Nekem egész életemben egyetlen egyszer volt fiú barátom, és ő is belém szeretett. Onnantól kezdve kerültem a fiúkat, sőt, még most sem igazán keresem a társaságukat. Viszont interneten keresztül sokkal jobban szeretek fiúkkal beszélgetni (nem pasizásra gondolok), és azt hiszem, hogy sikerült is így szereznem néhány barátot... már ha az ilyen emberek felérnek egy teljesértékű baráttal, úgy hogy még csak egyszer találkoztunk, vagy egyszer sem.

19|L

2016. márc. 1. 15:38
 28/35 anonim ***** válasza:

#19-es voltam.

Kedves itt álmodozóknak: jó lenne, ha kilépnétek a való életbe, és nem csak a kis zárt világotokból akarnátok tanulni, mert az nagyon félre fog vezetni titeket!

Leírtam a tapasztalatomat, valódi történetet, erre ti lepontozzátok... a valóságot...!? XD Szánalom! :D

2016. márc. 1. 16:00
 29/35 anonim ***** válasza:
Miért barátkoznak? Mert kell nekik egy lelki szemetesláda.
2016. márc. 1. 16:29
 30/35 anonim ***** válasza:
48%

Hát ezért :D :)

[link]

2016. márc. 1. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!