Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj van a fejemmel, ha sokszor segiteni akarok az itteni ferfiakon?
Mar regota gyakorizom, es rengeteg megkeseredett, "alacsony es ocsmany vagyok" jellegu ferfit latok itt. Vagy csak normalis kinezetuek, viszont a tapasztalatlansaguk/kis farkuk miatt nincs onbizalmuk. Nagyon rossz ugy elni, ha valaki utalja onmagat, tapasztalatbol mondom.
Az jut eszembe, hogy szivesen elmennek veluk egy-egy randira peldaul, es ha mar ismerem a gyenge pontjaikat, kicsit felszabadultabbak lehetnenek es rajonnenek, hogy nincs ebben semmi felelmetes. Vagy a szuzeknek nyujtanek egy kis tapasztalatot a szexualis elet teren.
Persze tudom, tudom...
1. Veszelyes lehet;
2. Lelkileg nem tudnek megbirkozni mindenkinek a fajdalmaval, ha ram zuditjak, foleg eloben;
3. Egyaltalan, tisztaban vagyok azzal is, hogy nem kell a szanalmam senkinek.
Szoval, ha kicsit jobban erzitek magatokat tole, akkor en egyutterzek veletek, akik problemasak (vagy annak hiszik magukat). Ne nehezitsetek a sajat eleteteket az onutalattal. Hajra, ne adjatok fel! :))
23N
Rajtam segíthetnél,a párom nem akar velem szexelni.A gyerekek születése óta semmi szerelem,érzelemmentes házasságban élek.
Ez sajnos komoly!
16# Kedves kérdező. akkor mégis akadt valaki akin segíthetsz?
18# Annyi haszna mégis lehet, hogy talán jobban meg tudnak nyílni máskor is, ha legalább itt sikerül.
20# szó sem volt pénzről
Szerintem nem voltam egyertelmu. A szex, sot a randi is csupan elmeleti szinten fordult meg a fejemben. Egyszeruen nem fekhetek ossze barkivel - vagy mindenkivel - szivjosagbol. :D akikkel mar valtottam levelet, azok tudjak, hogy egy beszelgetest tudok nyujtani, mert sok esetben az embernek nincs is kivel megbeszelnie a problemait, ahogy valaki elottem irta. Van, akinek ez is segitseg, van, akinek nem. Erre vagyok kepes az en helyzetemben.
Mara elfaradtam, meg maradt vagy 10 ember, akinek valaszolni szandekozom. Holnap veletek is felveszem a kapcsolatot, bocsi, hogy ma meg nem sikerult, de rengetegen irtatok. :/ :)
Eljutottam odáig, hogy sikerült mindenkinek válaszolnom. :) Akiknek nem küldtem, nekik azért nem szeretnék írni, mert ismerjük egymást. Sajnálom.
Viszont sok emberrel sikerült beszélgetnem, aminek nagyon örülök. Köszi annak, aki megtisztelt a bizalmával. :)
*közérdekű közlemény VÉGE :D*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!