Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszem egy lánynak se meg akarok halni mert igy sose lesz normalis eletem, mit gondoltok?
Engem elkapott a vágy, ahogy olvastam... annyira, de annyira szívesen felpofoználak a Holdig!
És még képet se láttam rólad.
Lehet, hogy nem a külsőddel van baj?
Egy nőnek sem kell egy olyan pasi, aki nem dolgozik, nincs szakmája, még ha baromi jól néz ki, akkor se. Ki a fa.szom fog eltartani?! Ebből jön, hogy tényleg addig élsz, amíg anyád eltart, ha ő meghal, akkor így jártál: nem kell öngyilkosnak lenned, éhen fogsz halni.
Az életképtelenségnél ez a folyamatos sírás és kesergés elkeserítőbb csak. A hideg ráz az ilyen pu.nciktól.
Tudod nekem már van egy pu.ncim, nem kell még egy.
Ezzel a mentalitással akkor se kellenél, ha egy adonisz lennél külsőre.
Mondjuk még mindig könnyebb kigyúrni magad, mint lelkileg összekapni magad a padlóról.
Egyébként mi tart vissza, hogy lenyomj napi 30 fekvőtámaszt, meg 100 felülést? Nem érsz rá két recskázás közben futni 30 percet?
Nincs időd képezni magad? Egy OKJ szakma 4 hónap.
Egy gyárban elég, ha van 8 általánosod, meg be tudsz járni három szakban. Ez ám a kihívás!
Meg is érdemled, hogy egyedül maradj.
Akkor kezdjél hozzá... bár nem tudom ez miért fontos neked a kérdéshez, meg a válaszokhoz, de tessék. 2 hónap:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!