Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tetszem egy lánynak se...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszem egy lánynak se meg akarok halni mert igy sose lesz normalis eletem, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Volt olyan hogy küldtem kepet neten magamrol lánynak amint meglátta a kepet nem is irt soha tobbet, probalkoztam egyszer élőben is vadidegen lánynal abbol se lett semmi, egy balek vagyok az elet minden teruleten se munkám se szakmám se semmi, minek eljek igy? Mar reg megoltem volna magam ha anyám nem lenne, vele nem akarok kicseszni, tuti szívrohamot kapna vagy megbolondulna, ezert meg kell várnom h elobb ő Menjen el, aztán megyek utana én is, én nem felek a halaltol, sőt kivánom.

2016. febr. 14. 13:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
De ha vmi normalis szakmát tanulhatnék akkor meg mennek is
2016. febr. 15. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!