Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Cuki vagy" - ezt mondta nekem, én viszont nem cuki akarok lenni, hanem meg akarom d. ni?
Figyelt kérdés
Egyetemi évfolyamtárs, van barátja. Mondjam meg neki, hogy szexet akarok?2016. febr. 19. 10:18
2/10 anonim válasza:
Ha szeretnéd durvább megfogalmazásban is megkapni, hogy nem akar veled dugni, akkor nyugodtan mondjad.
3/10 anonim válasza:
Mond meg. Utána már nem leszel cuki.
4/10 A kérdező kommentje:
Nyilván nyers voltam a címválasztásban, és nem mondanám meg ezt így neki. Mindenesetre annak ellenére, hogy van barátja, elég gyakran keresi a társaságom.... Én nem léptem még "úgy" felé... talán mert lehet, hogy rossz néven vennék, ha mondjuk belemarkolnék a fenekébe... De komolyan, mit csináljak, hogy kötélnek álljon, vagy ha nem is lenne köztünk semmi, azért a barátság megmaradjon?
2016. febr. 19. 10:35
5/10 anonim válasza:
Ha azt mondta, hogy cuki vagy, akkor van esélyed!
6/10 anonim válasza:
nehéz elhinni, hogy ennyi ésszel egyetemista vagy. Szerintem ne azzal indítsd a közeledést, hogy belemarkolsz a seggébe...
7/10 anonim válasza:
hahh, te is olyan pasi vagy aki azt hiszi azért mert kap egy szép szót már a csajok leszopni akarnák.
Feleségem is olyan, hogy alapból mindenkivel jóban van és utána sír nekem, hogy nem bír lerázni egy srácot, mert azt hiszi, hogy amiatt, mert kedves volt vele máris le akar feküdni vele és nem hagyja békén és hiába mondja, hogy házas, a pasi hajthatatlan.
8/10 anonim válasza:
aki mar foglalt azt hagyd !!! keress egy masikat es ahol meg cukibb lehetsz > az egyetem van beloluk eleg > nem ?? vagy mind foglalt ??
9/10 anonim válasza:
Vagy barátság, vagy szex, a kettő együtt nem működik
10/10 anonim válasza:
azt kell elérni h ő akarjon veled dugni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!