Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj van a fejemmel, ha sokszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj van a fejemmel, ha sokszor segiteni akarok az itteni ferfiakon?

Figyelt kérdés

Mar regota gyakorizom, es rengeteg megkeseredett, "alacsony es ocsmany vagyok" jellegu ferfit latok itt. Vagy csak normalis kinezetuek, viszont a tapasztalatlansaguk/kis farkuk miatt nincs onbizalmuk. Nagyon rossz ugy elni, ha valaki utalja onmagat, tapasztalatbol mondom.

Az jut eszembe, hogy szivesen elmennek veluk egy-egy randira peldaul, es ha mar ismerem a gyenge pontjaikat, kicsit felszabadultabbak lehetnenek es rajonnenek, hogy nincs ebben semmi felelmetes. Vagy a szuzeknek nyujtanek egy kis tapasztalatot a szexualis elet teren.

Persze tudom, tudom...

1. Veszelyes lehet;

2. Lelkileg nem tudnek megbirkozni mindenkinek a fajdalmaval, ha ram zuditjak, foleg eloben;

3. Egyaltalan, tisztaban vagyok azzal is, hogy nem kell a szanalmam senkinek.

Szoval, ha kicsit jobban erzitek magatokat tole, akkor en egyutterzek veletek, akik problemasak (vagy annak hiszik magukat). Ne nehezitsetek a sajat eleteteket az onutalattal. Hajra, ne adjatok fel! :))

23N

2016. febr. 29. 02:37
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
Igen, baj van a fejeddel. :D
2016. febr. 29. 08:19
 12/27 anonim ***** válasza:

Pont ilyenkor nem jelentkeznek ezek a szánalmas emberek. :D

Szép dolog hogy segíteni szeretnél rajtuk, de ez nem így működik. Ennyi erővel mehetnének prostihoz is, aki tudatosan önbizalmat ad nekik valamennyire.

Helyzetből adódóan sok minden előfordulhat. Inkább ne tedd. Utána te is kellemetlenül éreznéd magad, ha kitudódna, mit gondolnának rólad az emberek?

Felejtsd el.

2016. febr. 29. 09:31
 13/27 A kérdező kommentje:

A kerdesben is irtam, hogy elegge lehetetlen a kivitelezes. Nyilvan az is erdekes lenne, ha hagynam, hogy mindenki atmenjen rajtam az agyban. De beszelgetni tudok veluk, ha ez segitseget jelent. :)

Lehet, hogy sokan azert nem jelentkeznek, mert tenyleg szanalmasnak erzik a helyzetet. Vagy csak kenyelmesebb az onutalatba merulni, mint kicsit szembenezni a tenyekkel. Ezt sem zarhatjuk ki.

Lealacsonyodom? Szerintem majdnem egy szinten vagyok veluk. :D teljesen atlagos kinezetu vagyok, az onbizalmamon is fejleszteni kell, de eleg rendesen. Lehet, hogy emiatt tudok egyutterezni veluk. Ha bombazo lennek, es az elet minden teruleten maximalisan sikeres, nem biztos, hogy akar csak le is tojnam azokat, akik segitsegre szorulnak.

2016. febr. 29. 10:30
 14/27 anonim ***** válasza:
ha neked ez érdekes....
2016. febr. 29. 10:32
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyon aranyos tőled ;) Asszem ez a mennyország :O
2016. febr. 29. 10:35
 16/27 A kérdező kommentje:

A priviket most atfutottam, majd valaszolok azoknak, akikkel meg nem talalkoztam. A tobbiek eseten nem szeretnem, ha kitudodna, hogy en az vagyok, akivel egyszer mar errol vagy arrol beszelgettek. :D

Erdekessegkeppen az aranyok: 10 privibol 4-nek semmi baja, csak erdekli oket, hogy mi vitt ra erre a segiteni akarasra. 2 valoszinuleg csak eljatsza, hogy problemaja van azert, hogy szex legyen (korabbi beszelgetesunkre alapozva nincs is semmi bajuk, millio not szereztek mar maguknak), 3 fo bevallottan csak szexet akar tolem, mast nem, es 9 ilyen emberre altalaban jut egy, aki valoban segitseget ker.

Mindenki vonja le a konkluziot. :)

2016. febr. 29. 10:41
 17/27 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy megnyilvánultam itt, nem tudtam, hogy szexpartnerkereső hirdetés.. :-)
2016. febr. 29. 10:41
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Azzal hogy beszélgetsz velük, vajmi keveset tudsz elérni, segíteni. Én már privátban 1-2 ilyen alakkal beszélgettem, semmi haszna. Ezen csak önerőböl tudnak felülkerekedni és ha megtörik a jég, akkor tapasztalatból. De mindehhez erős lelki akaratnak kell lenni és változtatni a szemlélet módjukon. Még csak nincsenek is tudatában a kisugárzásuknak, az egész lényüknek, ami negatív, mikor ismerkednek, próbálkoznak. Ezt ők belűlről nem látják, csak egy külső szemlélő. Igaz nem mindegyikük egyforma, mert nincs egyforma ember, sem belsőleg sem külsőleg.

A végletekig el kell hogy fogadja magát és jól érezze magát a saját bőrében. Optimistának kell lenni. A lelki egyensúlyt helyre lehet hozni, de meg kell érte dolgozni. Nem könnyű. A motiváció szintén fontos. Ha apró, kis célokat tűz ki maga elé az ember és eléri az pozitívan nyugtatja a tudatot. Nehéz ezt így elmagyarázni, főleg olyannak aki konok, elkönyveli a rossz dolgokat és belerögződik a tudatába. Némelyiknek nem ártana egy megbízható barát vagy egy pszichoterapeuta. De sokuknak nincs is barátjuk, akiknek bizalommal elmondhatnák ezeket a belső félelmű dolgokat, az aggályokat, tüskéket.

A külsőn pedig lehet változtatni. Ha valaki akar valamit, az küzdjön és tegyen érte. Fel kell állni a porból ha elesik és menni tovább, mint ha mi sem történt volna. Lehet hogy rögös és akadályokkal teli a célútvonal, de egyszer elér oda ha nem fordul vissza.

2016. febr. 29. 11:11
 19/27 anonim ***** válasza:
Nincs baj, ha szeretsz segíteni másokon egészséges mértékig. Bár itt tényleg sok a kamus, ahogy a privátok száma és tartalma is mutatja.
2016. febr. 29. 11:20
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

"Vagy a szuzeknek nyujtanek egy kis tapasztalatot a szexualis elet teren."

Vagyis qrva vagy?

2016. febr. 29. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!