Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj van a fejemmel, ha sokszor segiteni akarok az itteni ferfiakon?
Mar regota gyakorizom, es rengeteg megkeseredett, "alacsony es ocsmany vagyok" jellegu ferfit latok itt. Vagy csak normalis kinezetuek, viszont a tapasztalatlansaguk/kis farkuk miatt nincs onbizalmuk. Nagyon rossz ugy elni, ha valaki utalja onmagat, tapasztalatbol mondom.
Az jut eszembe, hogy szivesen elmennek veluk egy-egy randira peldaul, es ha mar ismerem a gyenge pontjaikat, kicsit felszabadultabbak lehetnenek es rajonnenek, hogy nincs ebben semmi felelmetes. Vagy a szuzeknek nyujtanek egy kis tapasztalatot a szexualis elet teren.
Persze tudom, tudom...
1. Veszelyes lehet;
2. Lelkileg nem tudnek megbirkozni mindenkinek a fajdalmaval, ha ram zuditjak, foleg eloben;
3. Egyaltalan, tisztaban vagyok azzal is, hogy nem kell a szanalmam senkinek.
Szoval, ha kicsit jobban erzitek magatokat tole, akkor en egyutterzek veletek, akik problemasak (vagy annak hiszik magukat). Ne nehezitsetek a sajat eleteteket az onutalattal. Hajra, ne adjatok fel! :))
23N
Irjatok ti, ha szeretnetek valamit. :) sok mindent nem tehetek, de arra gondoltam, leirhatnatok hosszabban nekem a problemaitokat vagy hogy vajon mi okozza a jelenlegi sikertelensegeteket. Nem allitom, hogy rogton valaszolok, de igyekszem. (Olyanoknak nem valaszolok, akiket ismerek, mindenki masnak fogok.)
#2, ha kielegited a pasid jogos igenyeit, akkor mit keresne nalam? ;)
Ha nem lenne barátnőm tuti feldobnám a magas labdát, hogy fussunk össze javítani a szexuális teljesítményemet:)
Kíváncsi lennék, milyen az amikor egy nő azt hiszi, szívességet tesz és lealacsonyodik szegény férfiember szintjére csak hogy osztogassa kegyeit az amúgy hozzá sem mérhető szerencsétleneknek:)
Online pszichológus, aki aztán házhoz is megy?
Mi lesz, ha belédszeretnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!