Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki szerintetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki szerintetek?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok még, lett volna alkalmam már lefeküdni valakivel de akkor még nem akartam. Azóta nincs senkim. Nem vagyok csúnya lány, önbizalmam a helyén van. De már szeretnék valakit. 19/l

2016. febr. 28. 19:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
szerintem az önmagában nem érték, ha nehezen mész bele. ezzel nem a másiknak teszel szívességet. az a kérdés olyan e a másik, akihez közel akarsz menni épp ennyire. hogy hozzányúltok egymáshoz testileg is.
2016. febr. 29. 11:03
 12/14 anonim ***** válasza:
ez a testi dolog egy nagyon bonyolult valami. hogy ki mitől indul be, hatni a másikra, kitenni neki magunkat, hogy mi mire. és ha már egyszer megtörtént, akkor hogyan változik ez, ha többedszer történik, izgat e még stb. nem olyan automatikus mint a filmekben. egy tök izgalmas világ.
2016. febr. 29. 11:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Csak olyannal szexelj, akit szívből szeretsz, már csak azért is, mert az első lesz akkor.
2016. márc. 2. 13:30
 14/14 anonim ***** válasza:
utolsó: van aki egész életében nem lesz szerelmes. akkor várjon élete végéig? :D
2016. márc. 2. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!