Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki hogyha férfi/fiúnak van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki hogyha férfi/fiúnak van önkielégítéshez segédeszköze?

Figyelt kérdés

2016. febr. 28. 00:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem . Mint pl. guminő ?
2016. febr. 28. 00:56
 2/13 anonim ***** válasza:
Remélem nem egy mű bránerre vagy a haverod markára gondolsz, mert az tényleg ciki. .D
2016. febr. 28. 00:57
 3/13 A kérdező kommentje:
Akkor nem heterószexualitáshoz írtam volna te észlény:D művagina
2016. febr. 28. 01:03
 4/13 anonim ***** válasza:
Az a ciki ha lebuksz és a dokinál kötsz ki :))) Uborkával vagy egy zseblámpával a seggedben, vagy a hímtagod egy grillezőbe szorul .
2016. febr. 28. 01:04
 5/13 anonim ***** válasza:

Csak vicceltem ha nem tűnt volna fel. :D

Nem ciki, a te dolgod.

2016. febr. 28. 01:10
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
szerintem az a ciki hogy ennyi nő van,és 1 férfinak ilyenre kell rászorulnia.Asszem ez a mai nőket minősíti.
2016. febr. 28. 01:30
 7/13 A kérdező kommentje:
Egy jó nagy hülyeséget írtál előző de mind1.
2016. febr. 28. 01:33
 8/13 anonim ***** válasza:

Amerikai pite? :-)

Nem ciki, amíg nem nyit rád valaki. Vagy amíg anyukád nem találja meg a gatyáid között a szekrényben.

Ha kulturáltan oldod meg a használatát és az elhelyezését, akkor miért lenne ciki?

(mellesleg, egyes nőket még izgatja is a párkapcsolatban)

Tulajdonképp az sem ciki, ha dildót, műpéniszt használ valaki masztizáshoz, hiszen a prosztatamasszázs egy elismert szexuális kielégülési forma. Nem kizárólag homoszexuálisok körében, hanem nagy számban a heterók között is. (csupán ők kevesebbet beszélnek róla)

2016. febr. 28. 01:48
 9/13 anonim ***** válasza:

Vint Alex

Valóban nagy butaságot írtál!

Az önkielégítésnek nem sok köze van a társadalom párkapcsolati részéhez. A "mai nők" kifejezést azok használják, akik nem tudnak haladni a korral, akik önmaguk helyett másokban keresik a hibát. A világ folyamatos fejlődése, változása az élet természetes része. Aki nem tud alkalmazkodni, hajlamos a retró életérzés rossz célú felemlegetésére: "Bezzeg régen, akkor jobb volt..." Ezek az emberek bárkit képesek megszólni, ha hozzájuk viszonyítva sikeresek egyes területeken. Lehet ilyen pl. a párkapcsolat.

Ha valakinek nem sikerül kapcsolatot teremtenie, az általában csak a saját hibája.

"Ezen a földön mindenki hülye csak én vagyok normális" - Netán, nem lehet, hogy épp fordítva van?

2016. febr. 28. 01:57
 10/13 anonim ***** válasza:
Az emberek tényleg hülyék, de nem csak most. Én már beletörődtem.
2016. febr. 28. 02:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!