Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki hogyha férfi/fiúnak van önkielégítéshez segédeszköze?
Csak vicceltem ha nem tűnt volna fel. :D
Nem ciki, a te dolgod.
Amerikai pite? :-)
Nem ciki, amíg nem nyit rád valaki. Vagy amíg anyukád nem találja meg a gatyáid között a szekrényben.
Ha kulturáltan oldod meg a használatát és az elhelyezését, akkor miért lenne ciki?
(mellesleg, egyes nőket még izgatja is a párkapcsolatban)
Tulajdonképp az sem ciki, ha dildót, műpéniszt használ valaki masztizáshoz, hiszen a prosztatamasszázs egy elismert szexuális kielégülési forma. Nem kizárólag homoszexuálisok körében, hanem nagy számban a heterók között is. (csupán ők kevesebbet beszélnek róla)
Vint Alex
Valóban nagy butaságot írtál!
Az önkielégítésnek nem sok köze van a társadalom párkapcsolati részéhez. A "mai nők" kifejezést azok használják, akik nem tudnak haladni a korral, akik önmaguk helyett másokban keresik a hibát. A világ folyamatos fejlődése, változása az élet természetes része. Aki nem tud alkalmazkodni, hajlamos a retró életérzés rossz célú felemlegetésére: "Bezzeg régen, akkor jobb volt..." Ezek az emberek bárkit képesek megszólni, ha hozzájuk viszonyítva sikeresek egyes területeken. Lehet ilyen pl. a párkapcsolat.
Ha valakinek nem sikerül kapcsolatot teremtenie, az általában csak a saját hibája.
"Ezen a földön mindenki hülye csak én vagyok normális" - Netán, nem lehet, hogy épp fordítva van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!