Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Péniszem áló hejzetébe elég nagy, nincs vele bajom! De ha lankadt akkor annyira kicsi hogy már ciki, ez változni fog?
Figyelt kérdés
2016. febr. 23. 13:15
1/9 anonim válasza:
Ez a vér pénisz hátránya, de nyugodj meg senkit nem érdekel, hogy mekkora lankadtan :P
2/9 anonim válasza:
Nem.....
Ilyen típus Vagy, ahogy én is. Ha hidegebb vízbe megyek nevetségesen kicsi lesz, de komfort szempontjából nincs ennél jobb. Hozzáteszem, hogy nem kis mérettel rendelkezem. Van egy dolog amire nagyon érdemes odafigyelni....nincs fitymaszűkületed? Nekem olyat tágul a bőr a péniszemen, hogy gyakran szétreped, ezért külön törődést igényel, de ezzel együtt lehet élni.
3/9 anonim válasza:
Ezzel ne is törödj. Müködjön amikor müködnie kell, a többi nem szämit.
4/9 anonim válasza:
nekem ugyanilyen
annyi előnyöd van, hogy állva olyan kemény, hogy téglát is tudsz törni vele :D
5/9 A kérdező kommentje:
Igy van utso...en sem rendelkezem apró mérettel tehát ágyban nem kell aggódnom. Szoval ne izguljak a strandon😂
2016. febr. 24. 05:56
7/9 A kérdező kommentje:
Nem,nyilván nem
2016. márc. 3. 05:23
8/9 anonim válasza:
"áló hejzetébe" - komolyan mondom, hogy a helyesírásod a legcikibb a kérdésben szereplő tartalmak közül.
9/9 szamo77db válasza:
Nem kell aggódnod, minden rendben. Magamról tudom, nekem is ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!