Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon gáz 14 éves fiunak...

Nagyon gáz 14 éves fiunak 160cm magasság?

Figyelt kérdés
14 éves fiu vagyok 160cm 46 kg vékonyabb test alkatom van de amiota edzek azota már erősödtem kb 3 honapja, és utálom hogy szinte mindig amikor ruhát veszek polobol már jo az xs-es valahol az s-es méret is nadrágbol meg még gyerek méret kell. Ez engem nagyon bosszant nem tudom hogy miért az osztály társaim 175-185 között vannak egy oszt társam van aki 165cm ő utánam a legkisebb. Én eléggé rosszul érzem magam emiatt.

2016. febr. 18. 20:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jó magas osztálytársaid vannak, én 17 éves vagyok és 177 centi. Mondjuk én se vagyok a korosztályomban az a torony méretű ember. Ne foglalkozz vele, majd nősz még.
2016. febr. 18. 20:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Ne légy ilyen szigorú magadhoz, szeresd magad egy kicsit. :)
2016. febr. 18. 20:26
 3/11 anonim ***** válasza:

13 évessen 150cm körül voltam

14 évessen 165cm

15 éves koromra megnőttem 180ra

Jelenleg 185 vagyok

2016. febr. 18. 20:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez gen.... h lehetne ciki???
2016. febr. 18. 20:45
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát ha anyukád vagy apukád magas, akkor még fogsz nőni. Van aki később nő. Ha meg nem , hát akkor ez van, el kell fogadni, bele kell törődni. Amúgy hát én olyat tudok, hogy minimum olyan magasság várható, tehát ez a minimum; mint anyukád magassága minusz egy centi.
2016. febr. 18. 20:50
 6/11 A kérdező kommentje:
anyum 156 apum 168cm
2016. febr. 18. 20:58
 7/11 anonim ***** válasza:
*ja és ezt csak egy megfigyelésre alapozom, és volt, aki már általánosban megnőtt jó nagyra, vagy épp nem túl nagyra, és már ott elérte a végleges magasságát, és volt még aki nőtt utána, szóval szerintem ne pánikolj, egyébként 160 az már szerintem közel jó magasság, de hát nem tudom, szerintem még 10-15 centit azért nőhetnél, bár tök mindegy amúgy, mert nem a magasság határoz meg egy embert, tudod, vannak szegénykék ilyen nagyon mini emberkék is ilyen kb 100 meg 120 centivel, na és akkor mit szóljanak ők? És mégis tudnak úgyis teljes életet élni én úgy gondolom; de szerintem a 160 az már tényleg közel jó, mondjuk én szeretem, hogyha valaki magas, nőknél ez kb 168-tól fölfelé, férfiaknál meg hát valójában nem akarlak elkeseríteni, de 178-tól, de az se baj, ha alacsonyabb vagy, csak tetszik, ha magas, az nemtom, nekem kicsit pluszt ad, az ilyen extra-dolog, ilyen plusz jó, ami miatt tetszeni tud, de az se baj, ha ez nincsen; és amúgy vannak alacsony lányok is, szóval ne aggódjál. Meg ha a párod véletlenül magasabb lesz nálad, hát ne érdekeljen, ha szerelmesek vagytok, akkor most ne azon izéljetek már, hogy hogy néztek ki egymás mellett, tehát ne arra figyeljetek, hanem legyetek boldogok; és ne azzal törődjetek, meg feszengjetek rajta, hogy jujj, most furcsán fogunk kinézni, mit fognak szólni ehhez vadidegenek adott esetben, hanem élvezzétek, hogy együtt vagytok, ozt vagytok egymásnak, és boldogság van.
2016. febr. 18. 21:00
 8/11 anonim ***** válasza:
"anyum 156 apum 168cm" akkor még szerintem számíthatsz valamennyi növekedésre (5. és 7. vagyok), ja és amúgy nekem tesóm túlnőtte kb 10 centivel apumat is, szóval lehet, hogy te is túlnövöd, csak majd később.
2016. febr. 18. 21:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is ekkora voltam és most 18 évesen is csak 165 vagyok.Pedig anya 158,apa 173.Szar is az élet..
2016. febr. 20. 10:38
 10/11 anonim ***** válasza:
szerintem aranyos
2016. ápr. 4. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!