Nagyon gáz 14 éves fiunak 160cm magasság?
Figyelt kérdés
14 éves fiu vagyok 160cm 46 kg vékonyabb test alkatom van de amiota edzek azota már erősödtem kb 3 honapja, és utálom hogy szinte mindig amikor ruhát veszek polobol már jo az xs-es valahol az s-es méret is nadrágbol meg még gyerek méret kell. Ez engem nagyon bosszant nem tudom hogy miért az osztály társaim 175-185 között vannak egy oszt társam van aki 165cm ő utánam a legkisebb. Én eléggé rosszul érzem magam emiatt.2016. febr. 18. 20:11
11/11 anonim válasza:
Dehogy baj,azt mondják aki fiatalon kicsi az felnött korában magas lesz!Van egy baraátok aki is kb ilyen magas vagy alacsonyabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!