Szerintetek ciki az ha 15 éves fiú létemre Én Kicsi Pónim Varázslatos Barátságot nézek?
Figyelt kérdés
2014. szept. 6. 13:36
1/9 anonim válasza:
Nem ciki csak ne nagyon hangoztasd
2/9 A kérdező kommentje:
Ok ez már megnyugtató csak néha kínosnak érzem szerintetek?
2014. szept. 6. 16:34
3/9 anonim válasza:
Mi ez a sok ilyen kérdés...Figyelj.
.Ki az akinek hatalmában áll megszabni,hogy mi a ciki és mi nem?Azt nézel amit akarsz,azt csinállsz amit akarsz(persze ésszel) Ki az aki annyival többet ér nálad,hogy megmondhassa,hogy mit nézz és mit ne?Kinek akarsz megfelelni?Ne legyen több ilyen kérdés.
4/9 anonim válasza:
most már készíthetnék valami sablont, mert ezt a kérdést annyiszor láttam már, hogy akár ctrl+c ctrl+v-zhetnék is :D
Nem az a ciki, ha nézed, hanem ha mindenkinek csak erről tudsz beszélni. Mások akkor tudnak elfogadni, ha nem megállás nélkül csak a póni dől belőled, hanem van beszédtémád ezen kívül is, az MLP:FiM meg csak egy sorozat a sok közül.
6/9 anonim válasza:
De, az: ciki. Kösd fel magad ezért...
8/9 anonim válasza:
Nem ciki.
(brony-k)
Amúgy kedvenc sorim.
9/9 anonim válasza:
Én is nézem, és tök mindegy,hogy ciki-e vagy nem.😊 Ilyen elven az animék is cikik mert a többi osztálytársam meg csak azokat nézi. Tök jó, hogy fiúk is néznek MLP-t. 💖 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!