Kinucc kérdése:
Szerintetek ki Cadance anyja?
Figyelt kérdés
Szóóval!Szerintetek ki Cadance anyja?És igen, most az MLP:FIM beli Cadance-ről beszélek.
Szerintem Celestia lehet az anyja, bár, ez amolyan "lehet,de nem biztos".Nektek van tippetek , hogy ki lehet az anyja?
Ja és még valami!Scootaloo-nak vajon kik lehetnek a szüleik?
#My Little Pony #Én kicsi pónim #Scootaloo #my little pony: friendship is magic #Én kicsi pónim: Varázslatos barátság #Cadance
2013. dec. 2. 22:36
1/8 anonim válasza:
Hát szerintem nem olyanok akik már benne vannak a műsorban Cadance-nél meg Scootaloo-nál sem.
2/8 anonim válasza:
Szerinted hány embert foglalkoztat ez most?
Komolyan!
4/8 anonim válasza:
Luna az anyja mert Celestia a nagynénje.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy kit foglalkoztat ez még rajtam kivül , de anno amikor kiírtam ezt a kérdést, valamiért ez nagyon érdekelt.. xD
...De Luna, hogy lehetne az anyja? Hisz ő 1000 évig a Holdra számüzve.
2014. febr. 5. 19:32
7/8 anonim válasza:
NEM Luna!
Ő nincs benne a sorozatban.
(de lehet hogy benne lesz:))
8/8 Heroline válasza:
Scootaloo szülei benne vannak a 9.évad 12. Részben 4perc 56nál a nevüket nem értem xd 5:06nál mondja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!