Szerintetek ki lesz Ted gyermekeinek anyja az Így jártam anyátokban?
Figyelt kérdés
Én annyit tudok, hogy nem Robin és, hogy sárga esernyője van!2011. aug. 6. 00:21
1/13 anonim válasza:
Én tudom, de nem árulhatom el, hogy én leszek az, mert akkor kirúgnak a sorozatból...
2/13 anonim válasza:
Elsőnek ment egy hatalmas zöld kéz :D
Amúgy egyértelműen nem lehet tudni.
Az 100%, hogy nem a főszereplők közül valaki, és még nem is lehet tudni, mert ez nem valami nyílt titok.
3/13 anonim válasza:
Sárga esernyő+volt egy olyan rész amiben a lábfejét láthattuk...ez alapján vlaki?xd
4/13 A kérdező kommentje:
júúúúúúúj a lábfej melyik részben volt?
2011. aug. 7. 00:14
5/13 anonim válasza:
Nem lábfej volt,csak sarok.Valahol a 4.vagy az 5.évadban volt.
6/13 anonim válasza:
Hát sokan ő rá tippelnek: [link]
Ő egy újabb szereplője a sorozatnak. Zoey Pierson a sorozatbeli neve. :)
7/13 anonim válasza:
Én vagyok aki a lábfejet írta,bocsi.
úgy emlékeztem :S
8/13 A kérdező kommentje:
Nem Cameronnal jön össze! (vagyis Zoeyval csak én nem tudok elszokni a Dr.House-os szerepétől). Vele szakít. De szerintem a Zoey utáni csaja lesz az igazi mert vmikor 2011-2012-ben kéne megszületnie a lányának mivel szerintem ránézésre olyan 17-18 éves lehet a csaj 2050-ben.
2011. aug. 8. 00:21
9/13 anonim válasza:
Nem nem ő lesz: "Zoey Pierson a sorozatbeli neve" Viszont abban a részben,amikor látjuk a sarkat/lábfejet na az a csaj akinél akkor van az a leendő anya legjobb bnője. Egyébként meg SPOILER a 6.évedban kiderül,h egy esküvön ismeri meg a csajt Ráadásul Barney esküvöjén!!!!!!!!!:D
10/13 anonim válasza:
00:21
Nem valószínű, hogy a következő csaja lesz.
Talán a következő komoly csaja, de kis 1-2 részen át tartó csajokból még bőven belefér.
Meg nem tudom pontosan hány évad van még berendelve, de úgy tudom még 8. is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!