Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek ciki hogy meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki hogy meg szuz vagyok? Vagy varjak meg a csajert egy kicsit? Szerintetek tul kicsi hozzam?

Figyelt kérdés

18 eves vagyok(fiu) es meg nem kezdtem el a sexualis eletet.....

van egy 14 eves baratnom akivel mar beszeltunk rola es gyakorlatban is megtennenk.......

2010. okt. 4. 20:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szerintem nem ciki.Várjál csak nyugodtan a lányra.
2010. okt. 4. 20:13
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát ha csak erről beszlgettetek, és/vagy nem szerelemből tennétek, nem vagytok teljesen biztosak magatokban és egymásban, akkor ne...Amúgy szerintem nem volna kicsi hozzád.
2010. okt. 4. 20:13
 3/12 gratis30 ***** válasza:
Minimum 2 évet várj rá! Ne légy pedofil, mert törvény bünteti!
2010. okt. 4. 20:15
 4/12 anonim ***** válasza:
Utolsó: te meg olvasd el a törvénykönyv erre vonatkozó részét. De a kérdező tényleg várhatna rá még egy jó időt...
2010. okt. 4. 20:18
 5/12 anonim ***** válasza:
ha nem a kíváncsiság hajt, hanem a szerelem, akkor nyugodtan megtehetitek. de csak azért, hogy te ne legyél szűz, azért semmiképp, inkább várd meg az igazit, bár... a fiúknál ez nem olyan extra dolog, mint a lányoknál, mert nálatok nincs szűzhártya....
2010. okt. 4. 20:22
 6/12 anonim ***** válasza:
20:22: Már akinek "nem olyan extra dolog."...
2010. okt. 4. 20:23
 7/12 anonim ***** válasza:
rosszlanyok.hu - Olyan nők vannak ott, öreg, amilyenekről csak álmodhatsz!
2010. okt. 4. 20:28
 8/12 anonim ***** válasza:
20:23 én arra gondoltam, hogy nem kell átszakítani szűzhártyát, vagy ilyenek, mert egy 18 éves fiú gondolom rendszeresen végez önkielégítést, míg egy 14 éve lány nem feltétlenül. de az biztos, hogy akivel elveszíti a fiú, azt jól megjegyzi a fantáziájában. ha nem tévedek, de rójjatok meg fiúk, ha tévedeké
2010. okt. 4. 21:35
 9/12 gratis30 ***** válasza:
tegnap 20:18 Miért is? Egy felnőtt korúról meg egy kiskorúról van szó!
2010. okt. 5. 10:52
 10/12 Tündérke89 válasza:
Szerintem se feküdjetek le. Ha ő 14, akkor túl nagy a korkülönbség-még ilyenkor. Ő nem akarhatja még igazán, te pedig már túlságosan akarhatod-de ez csupán feltételezés. Egy 14 éves még fel sem fogja a szüzesség jelentőségét, és ilyenkor még a kapcsolatok sem tartanak örökké. Fiú-egyetem vagy meló, haverok; lány-barátnők, bulik, suli. Min 2 évet kéne várnod ahhoz, h ő is élvezhesse igazán. Addigra meg ki tudja, felismeritek-e egymást az utcán...
2010. okt. 5. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!