Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki ha férfiként a gyengéd, érzéki szexet szeretem?
Ha csak azt akkor gond sajnos. De ha tudsz vad és kemény is lenni ( nevedből ítélve igen) akkor nincs gond.
24/f
Ez a kérdésed nagyon ciki. Tudod, az emberek nem egyformák. Van, aki a vad szexet szereti, van, aki az érzékit és van, aki mikor melyiket. Nyilván olyan partnert kellene találnod, akinek hasonlóak a vágyai.
22/L
Fater már nem divat az érzékeny és érzéki férfi,ezeknek az anális szex kell biszexek,leszbikusok és ha nem vagy egy görög félisten külsőre akkor max a táskájukat viheted és fizetheted amit kinéznek,Financial Domination!
Én már nem is ismerkedek,hányingerem van ettől a felszines világból!
Szerintem nem. Én például tudok lenni vad is és gyengéd is,vagy egyszerre vad és gyengéd. :D
Azért egy szűzlányt nem baszok szanaszét. Két nő szüzességét vettem el,és nem panaszkodtak,hogy durva voltam vagy valami,tetszett nekik. De romantikus egyáltalán nem vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!