Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki szerintetek?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok még, lett volna alkalmam már lefeküdni valakivel de akkor még nem akartam. Azóta nincs senkim. Nem vagyok csúnya lány, önbizalmam a helyén van. De már szeretnék valakit. 19/l2016. febr. 28. 19:33
1/14 Igen, én vagyok! :) válasza:
Nem ciki, hogy szeretnél valakit.
3/14 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, és azt sem értem miért lenne az.
5/14 RRR válasza:
dehogy
de ne kapkodd el,csak mert "kell" már valaki
6/14 A harmadik szem válasza:
Olyan nincs, hogy "szeretnél már valakit", olyan van, hogy "azt a valakit szeretnéd". Ne keress azért mert kéne.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a valaszokat:)
2016. febr. 28. 20:28
8/14 anonim válasza:
Olyannal veszítsd el, aki vigyáz rád közben, aki képes hímestojásként bánni veled, aki téged helyez egyedül a középpontba.
Ne menj el akárkivel szexelni, az első szerintem szeretkezés legyen mindenképpen...
24F
9/14 anonim válasza:
nem ciki. de egyre nagyobb súly lesz ez rajtad, ha ez zavar. szóval ne húzd az időt.
10/14 A kérdező kommentje:
Nem zavar sőt még büszke is vagyok magamra, hogy nem adtam oda magamat, mint manapság a 12-15 éves lányok:D
2016. febr. 29. 05:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!