Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire gáz, hogy ezt csináltam egy buliban? Nem túlzás, hogy anyám ki akar ezért dobni?
A lényeg, hogy hétvégén voltam egy buliban, ott találkoztam 2 fiúhaverommal, ők egy másik társasággal voltak és smároltam 4 fiúval ebből a társaságból, amiből csak kettő fiút ismertem (a 2 fiúhaveromat). Hogy hogyan történt az most mindegy, sokat ittam, hozzáfűzném, hogy soha se csináltam még ilyet, mert anyám nagyon konzervatív és konzervatívan nevelt (ez később látszani is fog a kérdésemen).
Tehát hazamentem és vasárnap estére szarul éreztem magam, hétfő reggelre lázas voltam és hánytam. Elmentünk orvoshoz és a doki egyből kérdezgette, hogy voltam- e bulizni a hétvégén stb.. mondta, hogy 90% "mononucleosis infectiosa "aztán mondta anyám, hogy ez mi tulajdonképpen, azt mondta a doki, hogy ezt egy hasonló lefolyású betegség mint az influenza, eléggé terjed a fiatalok közt most. Felír valamit pár nap és elmúlik, de rám bízza, hogy el-e mesélem, hogy kaptam el.. de egyből tudtam, hogy ott kaptam el valamelyik fiútól, mert azok is kitudja kivel smároltak előttem és nekem annyi, ha anyám ezt megtudja.
Persze ahogy mentünk ki egyből keresett rá, első találat, hogy csókon keresztül terjedő nemi betegség, a szabadosan smárolgató embereknél stb stb...Meg olyan találat is volt, hogy Amerikában belehalt egy tinilány (na persze erre nagyon sok esély lehet, mint kb. influenzába meghalni, de anyám egyől tiszta ideg lett) Egyből záporoztak is a kérdések és kénytelen voltam elmondani mit csináltam, hazáig porig alázott, minimum 600x lekurv_zott... sírtam de nem hatotta meg. Meg mondta, hogy ahogy végzek a gimivel (most érettségizek, 18 vagyok) takarodjak el a lakásából. Hogy beszélhet így a saját lányával? Szerintetek ez nem túlzás? Mit tegyek? Vagy majd lenyugszik? Még fiút se vittem nagyon haza sose, 18 évem alatt csak egyetlen egyszer, mert tudtam, hogy ilyen.
Jézusom, ti szerzetesek gyerekei voltatok, hogy ez nektek túlzás? Anyád idegességében, hirtelen felindulásból jól elküldött a faxba a rendelő előtt. Még csak meg sem ütött, ez semmi :D Miért gondolná komolyan? Ugyan már :DD
Az én anyám hányszor fenyegetett már, h "kiba**lak a pic$ába" "megöllek te hülyegyerek" ... mondjuk ezeknél már tényleg nagyon elöntötte az ideg az agyát :D És semmi sem valósult meg belőle, itt vagyok értelmes, dolgozó, diplomás emberként, boldog párkapcsolatban. Utólag belátom, hogy helyesen tette :D Jobban, mint azok a szülők, akiknek a gyerekei kint fetrengtek a városban részegen minden péntek-szombat, a szülők meg szartak rá, most pakolják a tescoban a babkonzervet... :D Nem voltam én sem aranykalitkába zárva, de egy gyereknek akkor is kell fegyelem.
Én még ennél durvább lennék veled, ment volna egy-két pofon és olyan lelki terrorban részesítettelek volna, hogy azt meggondolod legközelebb, hogy egy fiú kezét szerelem nélkül meg-e fogd :D
#1 vagyok
milyen szinű a hajad? :D
Barna.
Miből gyűjtögessek "albira" suli mellett?
Hű húzós :/ Én tuti azt mondtam volna itthon, hogy mások után ittam a pohárból vagy véletlenül összecseréltük a poharat vagy vmi ilyesmit.
"Meg mondta, hogy ahogy végzek a gimivel (most érettségizek, 18 vagyok) takarodjak el a lakásából." --- Ilyeneket nekem is mondtak, de ez csak ilyen ijesztgetés. Az érettségidre ezeket EL FOGJÁK FELEJTENI, nyugi :) Emiatt tényleg nem kell parázni, tipikus szülő duma.
Szerintem lesz még kb. egy rázós heted, utána megnyugszanak a kedélyek és már csak egy-egy nagyobb veszekedésnél fogják felhozni a régi dolgokat.
Előző vagyok.
Amúgy az orvos is elég köcsög volt: "de rám bízza, hogy el-e mesélem, hogy kaptam el"--- ezzel bogarat rakott anyukád fülébe és ezer százalék, hogy a csóknál vmi sokkal durvább dolog ugrott be neki, azért keresett rá azonnal. A dokitól bőven elég lett volna annyi, hogy ez most terjed a fiatalok között és kész.
Ez a begyepesedett, szendeszűz nevelés eredménye.
Egy b*rom anya, meg egy tök tapasztalatlan, ezért első komolyabb buliján fűvel-fával csókolózó lány.
De, túlzás, ha halomra d*gattad volna magad, akkor sem szabadna egy szülőnek "kidobnia". Bár szerintem jobban jársz, ha ettől a s***fejtől megszabadulsz, már bocs...
1960-as években a hippik erkölcstelen szexelésével felütötte a fejét az AIDS.
Most a tiniknél a csók jelentősége értéktelenedett el annyira, mint egy ölelés körülbelül, pedig ez is intim dolog, amit érzelmekhez kéne kötni. Megjelent a mononucleosis.
A természetnek mindig megvan a válaszreakciója és a büntetése az erkölcstelenségre.
Vicc, hogy egyesek úgy ítélkeznek, mint ha valami fú, de nagy emberiség elleni bűnt követett volna el.
De aki elmegy buliba, ahol egy random csajjal lecumiztatja magát, az ugye tök normális. Az, hogy sokan 14-16 évesen már nem szűzek, nem ritka jelenség. (És ez nem csak a "mai világ" jellemzője.) De egy 18 éves - felnőtt - mellett ugye, nem lehet elmenni anélkül, hogy azért finoman egyet bele ne rúgnánk, csak mert CSÓKOLÓZOTT pár idegen fiúval. Úristen, mekkora bűn! Micsoda erkölcsi fertő!
A fеnébе is, nem egy kósza gangbangbe ugrott be, elcsattant pár csók, ENNYI. Ezért nem kéne minden második kommentben leh*lyézni, meg hasonló jelzőkkel ítélni.
Egyszerűen csak gondolom, életében nem, vagy alig ivott, és nem tudta, hol a határ, és kicsit túllőtt a célon. Ennyi. Rosszat senkivel nem tett, nem d*gatta meg magát, és ettől még r**anc sem lett.
Az anya reakciója meg irreális. Lehet azzal jönni, hogy konzervatív, stb, stb, csak ez nem konzervatív, hanem buta reakció. Kidobja otthonról 4 csókért? Most komolyan kérdezem: anya az ilyen?
Érdekes, ahol nem tabutéma a szexualitás, és tök természetesnek veszik, hogy mondjuk két tini csókolózik, ott jóval kevesebb az olyan eset, hogy a lány (vagy a fiú) túllő a célon. 3 olyan ismerősöm is van, akinek a szülei "konzervatívak", a gyerek pedig felnőttkora - és egyben élete - első kalandjából teherbe esett. Talán lehet, hogy nem ez lenne a megfelelő út? Lehet, hogy talán nem lek**vázni kéne a lányt, hanem leülni vele - mint egy anya, aki szereti is a lányát, és nem csak mutogatni, meg családi pótléknak kell - és megbeszélni, hogy legközelebb vigyázzon, hogy mennyit iszik?
Ez a "valahol a világban belehalt valaki" meg puszta statisztika. Az influenzába hányan halnak bele évente? Sőt: vajon hányan halnak bele abba, hogy leesnek a lépcsőn? Mégsem ellenkezik senki, hogy az ő lakásában lépcső legyen. Például...
Soha nem vagyok annak a pártján, hogy az ember 18 évesen már repüljön ki otthonról, mert a mai világ már nem olyan, mint a 19. század, ahol 18 évesen már mindened megvolt az önálló élethez. De ha nem változik a helyzet, én azt javaslom, mindenképp próbálj meg önállósodni. Tudom, hogy nehéz, meg tudom, hogy te ezer szállal kötődsz ahhoz, aki most úgy bánt veled, ahogy az ellenségével sem beszél az ember, de hosszabb távon nem lesz valami jó életed így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!