Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire gáz, hogy ezt csináltam egy buliban? Nem túlzás, hogy anyám ki akar ezért dobni?
A lényeg, hogy hétvégén voltam egy buliban, ott találkoztam 2 fiúhaverommal, ők egy másik társasággal voltak és smároltam 4 fiúval ebből a társaságból, amiből csak kettő fiút ismertem (a 2 fiúhaveromat). Hogy hogyan történt az most mindegy, sokat ittam, hozzáfűzném, hogy soha se csináltam még ilyet, mert anyám nagyon konzervatív és konzervatívan nevelt (ez később látszani is fog a kérdésemen).
Tehát hazamentem és vasárnap estére szarul éreztem magam, hétfő reggelre lázas voltam és hánytam. Elmentünk orvoshoz és a doki egyből kérdezgette, hogy voltam- e bulizni a hétvégén stb.. mondta, hogy 90% "mononucleosis infectiosa "aztán mondta anyám, hogy ez mi tulajdonképpen, azt mondta a doki, hogy ezt egy hasonló lefolyású betegség mint az influenza, eléggé terjed a fiatalok közt most. Felír valamit pár nap és elmúlik, de rám bízza, hogy el-e mesélem, hogy kaptam el.. de egyből tudtam, hogy ott kaptam el valamelyik fiútól, mert azok is kitudja kivel smároltak előttem és nekem annyi, ha anyám ezt megtudja.
Persze ahogy mentünk ki egyből keresett rá, első találat, hogy csókon keresztül terjedő nemi betegség, a szabadosan smárolgató embereknél stb stb...Meg olyan találat is volt, hogy Amerikában belehalt egy tinilány (na persze erre nagyon sok esély lehet, mint kb. influenzába meghalni, de anyám egyől tiszta ideg lett) Egyből záporoztak is a kérdések és kénytelen voltam elmondani mit csináltam, hazáig porig alázott, minimum 600x lekurv_zott... sírtam de nem hatotta meg. Meg mondta, hogy ahogy végzek a gimivel (most érettségizek, 18 vagyok) takarodjak el a lakásából. Hogy beszélhet így a saját lányával? Szerintetek ez nem túlzás? Mit tegyek? Vagy majd lenyugszik? Még fiút se vittem nagyon haza sose, 18 évem alatt csak egyetlen egyszer, mert tudtam, hogy ilyen.
ez tiszta izgi :)
Majd muter lenyugszik, te meg éld ki magad!
Nem célom "kiélni" magam meg kúrogatni össze-vissza érzelmek nélkül, nem is fogok sose! De vicc, hogy az ember egyszer hibázik és így kell vele beszélni...
Az, hogy 1 embert valljak be tényleg jó ötlet, csak van egy olyan szar tulajdonságom, hogy nem nagyon tudok hazudni...
Idáig sose "kavartam" még a csókot se nagyon engedtem első randin, más lányismerőseim miket csinálnak, az semmi ehhez képest... és 100x jobb a viszonyuk az anyjukkal, ilyenkor sírni tudnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!