Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire gáz, hogy ezt csináltam egy buliban? Nem túlzás, hogy anyám ki akar ezért dobni?
A lényeg, hogy hétvégén voltam egy buliban, ott találkoztam 2 fiúhaverommal, ők egy másik társasággal voltak és smároltam 4 fiúval ebből a társaságból, amiből csak kettő fiút ismertem (a 2 fiúhaveromat). Hogy hogyan történt az most mindegy, sokat ittam, hozzáfűzném, hogy soha se csináltam még ilyet, mert anyám nagyon konzervatív és konzervatívan nevelt (ez később látszani is fog a kérdésemen).
Tehát hazamentem és vasárnap estére szarul éreztem magam, hétfő reggelre lázas voltam és hánytam. Elmentünk orvoshoz és a doki egyből kérdezgette, hogy voltam- e bulizni a hétvégén stb.. mondta, hogy 90% "mononucleosis infectiosa "aztán mondta anyám, hogy ez mi tulajdonképpen, azt mondta a doki, hogy ezt egy hasonló lefolyású betegség mint az influenza, eléggé terjed a fiatalok közt most. Felír valamit pár nap és elmúlik, de rám bízza, hogy el-e mesélem, hogy kaptam el.. de egyből tudtam, hogy ott kaptam el valamelyik fiútól, mert azok is kitudja kivel smároltak előttem és nekem annyi, ha anyám ezt megtudja.
Persze ahogy mentünk ki egyből keresett rá, első találat, hogy csókon keresztül terjedő nemi betegség, a szabadosan smárolgató embereknél stb stb...Meg olyan találat is volt, hogy Amerikában belehalt egy tinilány (na persze erre nagyon sok esély lehet, mint kb. influenzába meghalni, de anyám egyől tiszta ideg lett) Egyből záporoztak is a kérdések és kénytelen voltam elmondani mit csináltam, hazáig porig alázott, minimum 600x lekurv_zott... sírtam de nem hatotta meg. Meg mondta, hogy ahogy végzek a gimivel (most érettségizek, 18 vagyok) takarodjak el a lakásából. Hogy beszélhet így a saját lányával? Szerintetek ez nem túlzás? Mit tegyek? Vagy majd lenyugszik? Még fiút se vittem nagyon haza sose, 18 évem alatt csak egyetlen egyszer, mert tudtam, hogy ilyen.
# 22
A ketto nem ugyanaz... Itt nem volt szo arrol, hogy ne tudott volna labra allni, csak annyit irt, hogy lazas volt es hanyt... Ez meg azert nem akkora hatalmas dolog...
Tanulság: 18 évesen anyád nélkül menj orvoshoz. :)
Ami gáz, az az, hogy sokat ittál. Az, hogy egy éjszaka négy fiúval is smároltál, hát istenem... fiatal vagy. Nem megdugattad magad mind a néggyel, szóval ez nem gáz.
Anyukád aggódik, de a viselkedése bőven hagy kívánnivalót maga után. Nem felnőtt módjára viselkedik. Hogy te mit tegyél? Semmit, hagyd lenyugodni, aztán minél előbb kezdj majd önálló életet, mert ez a helyzet, nem hiszem, hogy egyhamar jobb lesz nálatok.
Sztm az, hogy 2016-ban(!!) egy 18 eves(!!!!) lany a gyakori kerdesekre(!!!!!!!) azt irja, hogy gaz-e ha egy buliban 4 fiuval is smarolt, az messze nem gaz, hanem dicseretes! :)
Mondjuk megbotrankoztato lett volna a 2000-res BRAVO - Szex, szerelem, gyengedseg rovatban, bar meg lehet ott sem....:D
Egy szo mint szaz, ne erezd ezert rosszaul magad, legkozelebb meg nem kell ezt reklamozni az egesz csaladnak..:)
21-es voltam, 30N
ma 18:48
Nem akarok rendszert csinálni belőle és megbántam, de hiába mondtam el neki EZERSZER, úgysem hiszi el. Már sosem fog bízni bennem az 100%, akárhányszor el akarok majd menni valahova, azt fogja hinni, hogy ezt csinálom.
Az orvosos dolgon meg nem tudom miért lovagoltok, el voltam gyengülve, otthon volt és kérdezte, hogy jöjjön velem? Nondtam, hogy igen, ennyi..
Akkor még fogalmam sem volt, hogy ettől lehet bajom, csak amikor a doki elkezdett kérdezgetni, akkor esett le..
Istenem miért kell ezen lovagolni...
Bejött megszokásból, vagy nem tudom.
Amig vízsgált természetesen nem állt ott mellettem hanem odébb ült egy ilyen elválasztó mögött, a diagnózist már meghallgatta.
Aki írta, nem ittam senkinek sem a poharából asszem, szóval tuti a csók (vagy inkább a smárolás) miatt volt.
Viszont az az ember írhatna, aki szintén elkapta.
Ha konzervatív a szülő miért lepődtök meg, hogy betrappolt a "gyerekkel" a rendelőbe? :D
Én olyat is ismerek, hogy még 19 évesen sem engedi el nagyon sehova, ezek szerint ettől még a kérdező anyja is engedékenyebb :D Bár ezután lehet már nem :D
Ha meg lázad a gyerek, lerendezik, a szokásos "amíg az én pénzemből élsz" "amíg az én házamban laksz" dumákkal a dolgokat.
Azert lovagolnak ezen, mert az orvos hozott kellemetlen helyzetbe... Bementel volna egyedul, kijossz, mondod anyudnak hogy alapos influlenza es nem tortenik semmi...
Ehelyett most itt a cirkusz.
De amugy picit azt erzem, mintha anyudnak adnal igazat, tudat alatt... Itt bizonygatod, hogy soha nem csinalsz ilyet, pedig a kerdesed meg ugy szolt, hogy "tenyleg annyira gaz, hogy ezen igy kiakadt anyum?" Itt bizonygatjuk egy csomoan, hogy "Nem" de te meg mindig azon vagy, hogy egre fuldre eskudozol anyudnak, hogy nem csinalsz ilyet tobbet :)
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!