Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg ennyire gáz, hogy ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire gáz, hogy ezt csináltam egy buliban? Nem túlzás, hogy anyám ki akar ezért dobni?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy hétvégén voltam egy buliban, ott találkoztam 2 fiúhaverommal, ők egy másik társasággal voltak és smároltam 4 fiúval ebből a társaságból, amiből csak kettő fiút ismertem (a 2 fiúhaveromat). Hogy hogyan történt az most mindegy, sokat ittam, hozzáfűzném, hogy soha se csináltam még ilyet, mert anyám nagyon konzervatív és konzervatívan nevelt (ez később látszani is fog a kérdésemen).

Tehát hazamentem és vasárnap estére szarul éreztem magam, hétfő reggelre lázas voltam és hánytam. Elmentünk orvoshoz és a doki egyből kérdezgette, hogy voltam- e bulizni a hétvégén stb.. mondta, hogy 90% "mononucleosis infectiosa "aztán mondta anyám, hogy ez mi tulajdonképpen, azt mondta a doki, hogy ezt egy hasonló lefolyású betegség mint az influenza, eléggé terjed a fiatalok közt most. Felír valamit pár nap és elmúlik, de rám bízza, hogy el-e mesélem, hogy kaptam el.. de egyből tudtam, hogy ott kaptam el valamelyik fiútól, mert azok is kitudja kivel smároltak előttem és nekem annyi, ha anyám ezt megtudja.

Persze ahogy mentünk ki egyből keresett rá, első találat, hogy csókon keresztül terjedő nemi betegség, a szabadosan smárolgató embereknél stb stb...Meg olyan találat is volt, hogy Amerikában belehalt egy tinilány (na persze erre nagyon sok esély lehet, mint kb. influenzába meghalni, de anyám egyől tiszta ideg lett) Egyből záporoztak is a kérdések és kénytelen voltam elmondani mit csináltam, hazáig porig alázott, minimum 600x lekurv_zott... sírtam de nem hatotta meg. Meg mondta, hogy ahogy végzek a gimivel (most érettségizek, 18 vagyok) takarodjak el a lakásából. Hogy beszélhet így a saját lányával? Szerintetek ez nem túlzás? Mit tegyek? Vagy majd lenyugszik? Még fiút se vittem nagyon haza sose, 18 évem alatt csak egyetlen egyszer, mert tudtam, hogy ilyen.

2016. febr. 22. 18:18
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
43%

Az ilyen "régen bezzeg jobb vót" kommentek a "kedvenceim".

2016. febr. 22. 18:31
 12/54 anonim ***** válasza:
92%
Ebből látszik, hogy ha valakit konzervatívan nevelnek, akkor nem feltétlenül lesz az:) Hát én is kiakadnék a helyében és tényleg hülye voltál. De azért szerintem ő sem gondolja komolyan, hogy kidobna, nyugi:) Azért örülj, hogy nem az én lányom vagy, mert én már lehet megöltelek volna ezért:D
2016. febr. 22. 18:36
 13/54 Secret184 ***** válasza:
Szerintem túlzás ez a reakció. Lehet, hogy nem cselekedtél helyesen, de fiatalon mindenki hibázik, főleg ha nagyon sokat ivott. Mások sokkal rosszabb/ gázosabb dolgokat tesznek alkohol hatása alatt (engem egyszer kiraboltak, szerintem az sokkal rosszabb).
2016. febr. 22. 18:36
 14/54 ~OnLány~ ***** válasza:
85%

Engem is a konzervatív életmódra neveltek,sőt,hogy mindent tökéletesen kell elvégeznem,mindent mindig csináljak meg,úgy ahogyan kell,tökéletesen.

De ez azért durva.

Szóval most az a kérdésed,hogy durva-e volt,amit tettél,mert elvégre sajnos nem józan fejjel tetted..vagy inkább,hogy meg-e érdemled ezt az egészet?

Mert szerintem nem érdemled,hogy így viselkedjen,ez nem egy anyához méltó viselkedés,neharagudj.

Igen,tévedtél,csináltál dolgot,amire nem vagy büszke és ő sem.Oké,hogy egy napig mérges lesz rá,vagy büntiben leszel egy hónapig,vagy nem mehetsz egy ideig sehová.

Kiabáljon le,de azért emiatt kizavarni?!

Tudod,azt mondom,hogy ha majd lehiggadtak a kedélyek beszéljétek meg.

Max dühös lesz,de kizavarni biztosan nem fog..hidd el,én is kaptam jó sok fenyegetést. :)

2016. febr. 22. 18:41
 15/54 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy 1 végtelenségig konzertiv beállitottságú szülőt nehéz meggyőzni arról, hogy egyetlen botlás miatt még nem Te a mumus. Ugye, mint irták a család az egyetlen tényező, amit nem lehet válogatni. De kétlem ne lehetne jobb belátásra birni. Sőt az még előny is lehet minden téren, hogy nem tudsz és nem szeretsz hazudni.
2016. febr. 22. 18:41
 16/54 anonim ***** válasza:
15%

"Hogy hogyan történt az most mindegy"

én azért kíváncsi lennék az egész sztorira, ha gondolod írd meg üzibe, cserébe kapsz értelmest választ + a véleményemet is

23 F

2016. febr. 22. 18:42
 17/54 anonim ***** válasza:
79%
Figyelj en is elkaptam pedig akkor mar 2 eve volt baratom es nem csaltam meg. Nem csak csokkal terjedhet. Beleiszol vki poharaba stb.. Tulreagalja anyud bar teny h felelotlen voltal kicsit
2016. febr. 22. 18:43
 18/54 anonim ***** válasza:
100%

Anyud idegből mondta, természetesen nem dob majd ki mert szeret, ha nem szeretne nem lenne most pipa rád, hanem leszarná, hogy mit csinálsz, mint annak a lányhaverjaidnak az anyjuk akiket említesz. Nehogy azt hidd, hogy az jobb... Szerinted mennyire fogják ők vinni akiket leszarnak a szülei és egy normális lány mennyire fogja vinni?

Az alkohol meg sosem mentség, ahogy az se, hogy idáig még nem csináltál ilyet, ha szétetted volna a lábad, akkor sem lenne az mentség, hogy eddig még nem tetted szét a lábad senkinek, ugyanúgy szart csinálnál, mintha harmadjára vagy negyedjére tennéd meg.

Te most hibáztál, vállald a következményeit, ülj le anyuddal minél többet mostanában és beszélj vele, lássa rajtad, hogy megbántad amit tettél.

2016. febr. 22. 18:48
 19/54 anonim ***** válasza:
68%

Basszus, 10 evet visszamentunk az idoben vagy mi van? :D

1. Mar az en "idomben" sem volt ez akkora nagy gaz (30 vagyok) jo, a 4 pasi egy este az kicsit sok, de nem a betegseg miatt, azt ugye egytol is el lehet kapni...

2. Te 18 evesen anyuddal jarsz orvoshoz??? Hat azert ez sem gyenge... Mi 17-18 evesen mar egyedul jartunk, ha kicsit kellemetlenebb volt a szitu (nogyogyaszat pl) akkor pedig baratnovel.

3. Nem kell eleted minden apro mozzanatarol beszamolni a szueleidnek! Van, ami nem rajuk tartozik, ennyi. (pl ez sem...)

2016. febr. 22. 18:51
 20/54 anonim ***** válasza:
100%

Engem még 20 évesen is elvitt kocsival faterom, amikor nagyon szarul voltam és alig álltam a lábamon.

Hát hallod ez mekkora gáz...

2016. febr. 22. 18:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!