Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi idő után feküdjünk le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után feküdjünk le barátommal?

Figyelt kérdés

Barátommal 2,5 hónapja vagyunk együtt, szeretjük egymást. Ő 21, én 20 éves vagyok, még mindketten szüzek. Mennyi idő után elfogadott a szex? Nem akarok könnyűvérűnek tűnni, sem prűdnek...

Persze, tudom, hogy ez mindenkinél változó, de érdekelne, hogy ti mennyi időt vártatok és hány évesek voltatok mikor először lefeküdtetek párotokkal?

2016. febr. 21. 19:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az előzők egész jókat írtak, de nem foglalkoztak a lényeggel: mit csináltatok idáig?

Láttátok már egymást meztelenül?

És milyen volt? Szégyenkeztetek, vagy élveztétek?

Simogattátok már egymást?

Csúcsra juttattátok már a másikat?

Mert, ha nem, akkor jobb lenne inkább ezekkel kezdeni.

2016. febr. 21. 22:12
 12/14 1112 ***** válasza:
Ahogy érzed, ezt ne mi találjuk ki; amúgy, hogyha együtt vagytok már, csak szeretitek, megbecsülitek egymást, és hogyha ti vagytok egymásnak teremtve, akkor miért ne tehetnétek meg? Nem vagytok már gyerekek, de azért legyetek rá felkészülve lelkileg, tehát, amikor mindketten készen álltok már rá, és akarjátok. Ne erőltessetek magatokra meg egymásra semmit. Szóval hát hogyha már együtt vagytok, és több hónapja is, akkor szerintem simán okés már. Meg hát, szeretitek egymást, nincsen sehol leírva, hogy csak fél év után lehet. Bizarr is lenne. De nem kell elhamarkodni se. Amikor tökéletes, legyen akkor. De szerintem 2 hónap után ez már nem elhamarkodás, most már kiderült, hogy szeretitek egymást, meg már nem is tinik vagytok, hogy várni kelljen vele. Szóval csináljátok, de csak ha mindketten akarjátok.
2016. febr. 21. 22:18
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha elég érettek lesztek ahhoz, hogy ne másoktól kérdezd meg az időpontot.
2016. febr. 22. 05:20
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
amikor megismerkedtünk én 21 voltam, ő 20. megismerkedés után több mint 1 évvel feküdtem le vele. mindketten szüzek voltunk.. ja és messze lakunk egymástól
2016. febr. 22. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!