Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi idő után feküdjünk le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után feküdjünk le barátommal?

Figyelt kérdés

Barátommal 2,5 hónapja vagyunk együtt, szeretjük egymást. Ő 21, én 20 éves vagyok, még mindketten szüzek. Mennyi idő után elfogadott a szex? Nem akarok könnyűvérűnek tűnni, sem prűdnek...

Persze, tudom, hogy ez mindenkinél változó, de érdekelne, hogy ti mennyi időt vártatok és hány évesek voltatok mikor először lefeküdtetek párotokkal?

2016. febr. 21. 19:02
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%

Én 16 évesen (majdnem 17) feküdtem le először a barátommal, mi 3 hónapot vártunk. Ő már tapasztaltabb volt nálam. Mindketten szüzek vagytok, szóval szerintem nem fogsz prűdnek tűnni, ha megtörténik a dolog. Teljesen természetes a szex. :)

Szerintem nincs olyan, hogy egy idő után elfogadott. Ha ti megbeszélitek, hogy szeretnétek akkor annyi.

2016. febr. 21. 19:12
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Erre borzasztó egyszerű a válasz. Akkor amikor úgy érzed te is meg ő is h akarjátok kívánjátok egymást. Ezt nektek kell érezni. Én amúgy 16 voltam barátom 20 és 1hónap után történt meg az első. Azóta is együtt vagyunk ennek pedig mar 5éve :)
2016. febr. 21. 19:13
 3/14 anonim ***** válasza:
Én 17 voltam, ő 19, 4 hét után feküdtünk le. Azóta sem értem ezt az agyalást, és sok várakozást egy kapcsolatban.
2016. febr. 21. 19:14
 4/14 Noren1989 ***** válasza:
21%

Ahogy leirtad, beugrott egy vicc:

Tyúk fut a kakas elől, és közben gondolkodik.

"Ha megállok, könnyűvérűnek hisz. Ha nem, frigidnek. Inkább csak véletlenül elesek..."

Amúgy ahogy jólesik. Nem mindig kell tervezni a dolgot, ha elkap a gépszíj, csináljátok csak.

ÓVATOSAN.

26/F

2016. febr. 21. 19:34
 5/14 anonim ***** válasza:
már nyugodtan lehetne próbálkozni a szexszel, de tényleg ÓVATOSAN :)
2016. febr. 21. 19:42
 6/14 anonim ***** válasza:
Micsoda különbségek vannak, most olvastam fél perce a nimfó csaj kérdését...most meg ez:D
2016. febr. 21. 20:10
 7/14 anonim ***** válasza:
17 voltam, már majdnem 18, egy hetes ismerettség után feküdtem le a pasival (ő tapasztaltabb volt a kérdésben, pedig egy évvel fiatalabb volt nálam), nem voltunk egy pár (sem előtte, sem utána). Sem akkor, sem most nem értem, miért kell ezen ennyit agyalni, ha szeretitek egymást, megbíztok a másikban, kívánod és úgy érzed, le akarsz vele feküdni, akkor mire várjatok? 2,5 hónap után szerintem már nem fogsz könnyűvérűnek tűnni, de ez nyilván az ő értékítéletére van bízva. Ha ő maga prűd, akkor esküvő előtt mindenképp könnyűvérűnek fog tartani. Ha kicsit is normális, akkor örülni fog neki, hogy addig vársz, amíg úgy érzed, félelem nélkül bele tudsz egyezni a dologba, és mindezt vele léped meg.
2016. febr. 21. 20:17
 8/14 anonim ***** válasza:
Exemmel 2 hónapot vártunk, szóval hajrá!
2016. febr. 21. 21:02
 9/14 anonim ***** válasza:
hát mi ugy nem voltunk egyutt csak az elején voltunk a dolgoknak es elmentem hozza,akkor szexeltunk es utana jottunk össze :D
2016. febr. 21. 21:20
 10/14 anonim ***** válasza:
51%
#7: Na ez szégyen...
2016. febr. 21. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!