Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg jobb először ha úgy szeretkezünk a barátommal hogy az ölébe ülők? És utána szépen lassan hátra fektet? Többit lent!
Felek kicsit az első szeretkezéstől az új szerelmemmel már 10 hónapja ismerjük egymást ő nagyon türelmes velem.
Ő neki én leszek az első.
Engem ért előző kapcsolatomban egy negatív élmény.
Szerelmem szerint fent leírt dolog azért lesz jó egy jo alapos izgatás után mert ülve én adom a tempót és jobban tud szeretkezés közben ingerelni. És ülőből fektetne és szépen lassan folytatná.
Szerelmem nagyon romantikus és türelmes.
Az a lényeg hogy figyeljetek oda egymásra,és nem kell elsietni semmit:)
csinálj egy forró fürdőt tele habbal,fürödjetek együtt,és akár már a fürdőben is elkezdheted a "felvezetést":)
ha már nagyon nedves vagy, inkább lovaglóban próbáljátok meg: akkor te irányítasz, hogy mikor, mennyire engeded be, és ha már egy kicsit meglovagoltad, pózt is cserélhettek, ha inkább alul szeretnél lenni
N
Türelmesen, lassan, és ha lehet ő mozogjon, ha az első szexe, hogy ne durranjon el túl hamar! Ha ő elmegy hamar tettrekész lesz újra! He nem elégülsz ki e-közben, ujjazással egybekötött nyalással ki tud elégíteni. Olvassatok rá vagy privátban kérdezz!
Védekezzetek normálisan!!!!!!! Fontos!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!