Baj ha egy baba 2 honapos koraba hasra fordul? Olvastam hogy altalaban 5honaposan fordulnak hasrol-hatra es csak utana hatrol-gasra mert az nehezebb.
3-5 hónapos kor az átlag. Ettől lehet eltérés.
De az is lehet, hogy nem fordult hasra, hanem átborult.
A lányomat a mózesben hagytam (ágyként is funkcionált) 4 hetesen, mire visszaértem, már hason feküdt. Nem tudtam mit kezdeni a látvánnyal, aztán egyszer később láttuk a folyamatot: felkepesztett a mózes falára, ott fennakadt és egyszerűen felborult.
A tényleges átfordulást 4 hónaposan produkálta.
Két verzió van. Vagy valóban feszes, vagy ennyire ügyes! Kérdezd rá a gyerekorvosnál, vagy egy Dévényesnél!
Az én fiam is átfordul viszonylag korán, nála kiderült,hogy feszesség miatt van.
Hidd el, ha nem lenne rá képes, nem csinálná meg. Szóval nem baj.
Az anyatejnek meg ehhez semmi köze!:)
A fiam másfél hónapos koráig kapott csak anyatejet, mégis ő is 2 hónaposan már tudott fordulni.
Sőt, 2 hetes volt, mikor picit oldalra fordítva tettem le a kiságyba és simán lökött egyet magán és hason volt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!