Volt más is ugy hogy kb 35 évesen lett terhes vagy akkor szült? Jelenleg 29 vagyok de előreláthatolag annyi leszek mire lesz baba .
Figyelt kérdés
2015. júl. 16. 11:09
1/18 anonim válasza:
Nem, soha senki nem szült még 35 évesen, te leszel az első.
2/18 anonim válasza:
Irigyellek, hogy így előre tudod, mi lesz veled 6 év múlva.
3/18 anonim válasza:
34-et betöltöttem, mire terhes lettem. Abszolút nem bántam meg, hogy vártam. De ember tervez.....
4/18 A kérdező kommentje:
Első második ennél 1 kicsit kedvesebb kommentre nem futotta ?
Köszönöm 3 dik válaszoló .
2015. júl. 16. 11:32
5/18 anonim válasza:
50 éves volt a legidősebb terhes akit láttam. Igaz tőlünk északabbra esett teherbe... biztos csak úgy véletlenül.. ,D
Mi a gondod a 35 évvel?
7/18 anonim válasza:
Én tavaly, 34 évesen szültem. :)
8/18 anonim válasza:
Nagynénim kettőt szült 40 körül, miután eleve van 2 kamasz neki. Nem akarom bántani de vele nem ez a baj, a nagyokkal volt 20-25 éve túl felelőtlen, neki ez a kor sokkal jobb, mint a 20 környéke.
9/18 anonim válasza:
Nyilván volt már más is. De ha ilyen tudatosan tervezed az életed, nem ártana kicsit előbbre hozni, de ez csak magánvélemény.
10/18 anonim válasza:
34 évesen szültem, semmi probléma nem volt és jelenleg sincs / 1 éves múlt/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!