Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt más is ugy hogy kb 35...

Volt más is ugy hogy kb 35 évesen lett terhes vagy akkor szült? Jelenleg 29 vagyok de előreláthatolag annyi leszek mire lesz baba .

Figyelt kérdés
2015. júl. 16. 11:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Igen én is szeretném előrébb hozni kicsit
2015. júl. 16. 12:56
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
33 éves voltam mikor szültem,nem bántam meg,hogy eddig vártam.
2015. júl. 16. 13:12
 13/18 anonim ***** válasza:
49%
Nem érzem modortalannak a hozzászólásomat. Csak tudod, ember tervez, a többit tudod. Az egy dolog, hogy te 6 év múlva fizeted ki a hiteledet, vagy akármit, és úgy gondolod, akkor stabil anyagi környezetbe érkezik a gyermek, de mi van akkor, ha addig megbélyegzi a kapcsolatod a gyerkőc utáni sóvárgás, vagy ha rá 6 évre se akar összejönni az a bébi? Ha valaki 34 évesen talál rá az igazira, akivel szívesen alapít családot, az már érthető, hogy nem tudta hamarabb vállalni. De kinek hogy. Én nem húznám addig, ha van apajelölt. 2-es voltam.
2015. júl. 16. 13:17
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi pár éve házasodtunk, és utána terveztünk babát. Sajnos nem sikerült, ezért évekig meddőségi centrumok, hormonpótlás, kezelések stb, és 3 év után sikerült inszeminációval a baba. Szóval alapjáraton semmi gond a 35 évvel, védőnő vagyok és nagyon sok ilyenkorú kismamám van, biztos családi kapcsolatokkal és anyagi háttérrel. Én csak a saját példám miatt írom hogy ne told annyira ki, mert ha netán kiderül hogy nem olyan egyszerűen megy, akkor nagyon kinzó tud lenni mikor mindenhol, mindenki azt kérdezgeti mikor lesz már baba, mire vártok, stb.
2015. júl. 16. 17:19
 15/18 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm a védőnőnek is a választ nagyon remélem hogy a terveink hamarabb összejönnek. :)
2015. júl. 16. 17:37
 16/18 anonim ***** válasza:
35 évesen szültem az elsőt.Most 38 évesen a másodiknál vagyok várandós. Nem így terveztem,de akkor nem találtam megfelelő párt. Fizikailag nehezebb,de azt hiszem,korábban felkészületlenebb lettem volna a gyerekvállalásra. Kicsit több az aggodalom a korom miatt a terhességgel kapcsolatban,de ezé utólag kár aggódni. Azért azt tudom javasolni,ha van hozzá megfelelő partnered akkor nem érdemes várni sokat. Ne az anyagi körülményeid befolyásoljanak a döntésben. Fontos,de nem elsődleges.
2015. júl. 20. 08:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Én 30 évesen született meg az első fiam és 35 évesen a második. Utóbbinál aggódósabb voltam a terhesség alatt pont a korom miatt is!
2015. júl. 20. 20:55
 18/18 anonim ***** válasza:
48%
Utolsó vagyok! Szóval 30 és 35 voltam mikor szültem mielőtt még szemet szúrna valakinek a baki! 😁😁
2015. júl. 20. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!