Nektek mi a véleményetek a borostyánláncról?
Tényleg segít? Fogzási fájdalmak miatt elgondolkodtam azon,h vegyünk e vagy sem!
Olvastam az állitolagos jótékony hatásairól,de tartok is tőle. Félek mi van ha elszakad vagy beakad,lenyeli,leszedi és sorolhatnám:-)
Minden olyan rossz eszembe jut ami talán nektek is mikor megvettétek/vagy sem:-)
A kislányom 7hónapos és már sokszor szenved,éjjel is megébred már. Van itthon dentinox meg dologel,de semmit nem ér látszólag. :-(
Én nem adtam a fiamnak. Ki tudja, hogy éppen egy rossz mozdulat alváskor... :S
Az is igaz, hogy babája válogatja, hogyan viselik a fogzást. Az én fiamnál a dentinox bevált, a dologél nem.
Én is veszélyesnek találtam. Ráadásul két barátnőm is kipróbálta a babáján, sz.rt sem ért.
Géllel próbáltam enyhíteni,meg elfogadtam,hogy a fogzás bizony fájdalommal jár.
Nagy átverés, hatása semmi, veszélye annál több.
Szülői butaságból eredő életveszélyes babona fogzásra.
Ha ilyet meglátok egy gyerek nyakában, a szülei a béka segge alá süllyednek a szememben. Csak reménykedem, hogy büntetni fogják a jövőben, aki ilyet tesz a gyereke nyakába.
6-os válaszolónak köszönöm a youtube-os megosztását!
Ennek köszönhetöen eldöntöttem,hogy NEM szeretnénk borostyán láncot! Teljesen meggyőzött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!