Kisfiam 13 hónapos és még egy darab foga sincs! Mit tehetnénk, hogy megkönnyítsük a fogzást? Borostyánláncról mi a vélemény?
Nem tudom, hogy a lánc segített-e... de nálunk ugyenez volt. Végső elkeseredésemben vettem neki egy borostyánláncot és 3 hét múlva kibújt az első fogacska. Ő akkor volt 11 hónapos. (Igaz nekem is 13 hónaposan lett fogam, lehet hogy örökölte tőlem azért tartott ilyen sokáig, de sokat szenvedett ő is.)
Minden jót!
szia, kipróbálhatod, bár lehet, hogy mostmár zavarná őt. Én ugytudom- de lehet nem így van - hogy korábban rájuk kell adni, akkor megszokják és nem piszkálgatják.
Nekünk 2hós kortól van a babákon, fél éves korukra két-két fog, 11hósan még 3. Egy évesen csak 5foguk volt, de 15hósan már 12!
Igazából nem viselte meg őket szerencsére.
amiket eddig használtál nem a fogzást segíti!!!!!
mind a fogzással járó fájdalmat csillapítja! egy fájdalomcsillapítótól meg nem fog gyorsabban kibújni a fog, ne adj neki feleslegesen gyógyszert! nem jó az a májának!
sokkal inkább a nyaklánc mint nurofen és dologel!
Hátigen:-((( siettetni valóban nem lehet a dolgot..., mint sokminden mást sem.Majcsak túlleszünk rajta, mint minden kisgyerek és édesanya:-)))
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!