Borostyánláncról tapasztalatok?
Az bőrre van. Ez nagy tévhit a foggal kapcsolatban, azért, mert régen rátették a kiságyra, hogy hadd rágja a gyerek. A rágás meg jó ilyenkor:)
Viszont a bőre szép lesz és üzletnek sem rossz..
Nekünk van,a kislányomnak rendeltem a netről szettben,karkötővel együtt,mert elég korán elkezdődőtt nála a fogzási-mizéria és sajnos elég intenziven.Barátnömtől kölcsönkaptam pár napra kipróbálásra az övükét,mielőtt rendeltem,hogy használ-e.Abban a pár napban,amig hordta a kicsim,sokkal nyugodtabb volt és igy rendeltem neki.Azóta használjuk,kb. 3-4 hós kora óta,vannak időszakok,amikor sokat használ,de viszont van hogy a lánc mellé kell adnom Viburcolt is és még be is kell kennem a kis inyét.Éjszakázni éjszakáztunk már jó párszor,bár a lánc éjjel is rajta van,csak fürcsihez vesszük le.
Sok függ attól,hogy a fogzás épp milyen stádiumban van,mert amikor át akar törni,akkor a legfájdalmasabb és azt csak csillapitani lehet,olyankor szoktunk mi is sokat szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!