Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Borostyánláncról mik a vélemén...

Borostyánláncról mik a véleményetek? Illetve a tapasztalatotok érdekelne.

Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 18:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom nincs, csak véleményem. Szerintem tulajdonképpen csak egy babona. Aki hisz benne, annak általában beválik. Szerintem marhaság. De rengeteg ismerősöm van, aki a gyereke nyakába aggatja, és esküsznek rá. Egészségükre.
2010. okt. 30. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:
A lányomnak 2 hónapos korától a nyakában van. Most 8 hónapos és van két foga. Úgy jött ki, hogy észre sem vettük. Egyszer rágta a távirányítót és kopogott. Akkor döbbentem rá, hogy kibújt az első fogacska, másnap már a második recécskét is éreztem. Hogy mennyi köze van hozzá a láncnak, azt nem tudom és nem is fog soha kiderülni, de ha csak egy kicsi is nekem az is megéri. Őt nem zavarja egyáltalán, sőt észre sem veszi.
2010. okt. 30. 22:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Írd be a keresőbe a borostyánlánc szót, és meglátod mennyi kérdést kidob...

Nálunk mindkét gyereknek van, egyiket sem viselte meg a fogzás, soha semmi bajuk nem volt. Nem csak fogzásra jó!

2010. okt. 30. 22:34
 4/6 anonim ***** válasza:
nekünk volt, de semmi hasznát nem láttuk. Amíg a fiam viselte, addig érdekes módon jobban fájt a fogzás neki, mint mikor levettük róla. Persze nem a lánctól fájt neki nyilván, de hogy sokat nem segíthetett, az biztos. Mi el is ajándékoztuk azóta olyannak, aki minden hasonló dologban hisz. Úgy hallottam, nekik sem igazán jött be.
2010. okt. 30. 23:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem merem a gyermekem nyakába tenni. Hiába ilyen meg olyan biztonságos, de az ördög nem alszik. De ez csak az én véleményem, ne szóljatok le ezért.
2010. okt. 31. 14:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekünk használt, ajánlottam másik két anyukának is, de nekik nem igazán volt hatásos. Nálunk sokkal kevesebb volt a nyáladzás, mint lánc előtt és egyelőre csak 4 foga van a babámnak, de azok különösebb gond nélkül jöttek ki. Láncot azért vettem neki, mert nem akartam gyógyszerezni, ecsetelőzni amíg nem muszáj, viszont előtte eléggé szenvedett.
2010. okt. 31. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!