Borostyánláncról mik a véleményetek? Illetve a tapasztalatotok érdekelne.
Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 18:54
1/6 anonim válasza:
Tapasztalatom nincs, csak véleményem. Szerintem tulajdonképpen csak egy babona. Aki hisz benne, annak általában beválik. Szerintem marhaság. De rengeteg ismerősöm van, aki a gyereke nyakába aggatja, és esküsznek rá. Egészségükre.
2/6 anonim válasza:
A lányomnak 2 hónapos korától a nyakában van. Most 8 hónapos és van két foga. Úgy jött ki, hogy észre sem vettük. Egyszer rágta a távirányítót és kopogott. Akkor döbbentem rá, hogy kibújt az első fogacska, másnap már a második recécskét is éreztem. Hogy mennyi köze van hozzá a láncnak, azt nem tudom és nem is fog soha kiderülni, de ha csak egy kicsi is nekem az is megéri. Őt nem zavarja egyáltalán, sőt észre sem veszi.
3/6 anonim válasza:
Írd be a keresőbe a borostyánlánc szót, és meglátod mennyi kérdést kidob...
Nálunk mindkét gyereknek van, egyiket sem viselte meg a fogzás, soha semmi bajuk nem volt. Nem csak fogzásra jó!
4/6 anonim válasza:
nekünk volt, de semmi hasznát nem láttuk. Amíg a fiam viselte, addig érdekes módon jobban fájt a fogzás neki, mint mikor levettük róla. Persze nem a lánctól fájt neki nyilván, de hogy sokat nem segíthetett, az biztos. Mi el is ajándékoztuk azóta olyannak, aki minden hasonló dologban hisz. Úgy hallottam, nekik sem igazán jött be.
5/6 anonim válasza:
Én nem merem a gyermekem nyakába tenni. Hiába ilyen meg olyan biztonságos, de az ördög nem alszik. De ez csak az én véleményem, ne szóljatok le ezért.
6/6 anonim válasza:
Nekünk használt, ajánlottam másik két anyukának is, de nekik nem igazán volt hatásos. Nálunk sokkal kevesebb volt a nyáladzás, mint lánc előtt és egyelőre csak 4 foga van a babámnak, de azok különösebb gond nélkül jöttek ki. Láncot azért vettem neki, mert nem akartam gyógyszerezni, ecsetelőzni amíg nem muszáj, viszont előtte eléggé szenvedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!