Magára hagynátok a nagyszülőkkel 5 napra babátokat tanulmányok miatt?
Hasonló okból megtettem, bár ő tápszeres volt. Gondolom az anyatejet is le lehet fejni/hűtőben tartani.
Nálunk nem volt gond, nagyon élvezte a nagyszülők társaságát.
"5 napra elegendő tejet nem tudsz lefejni" Ekkora baromságot honnan szedtel? Hónapokra elegendőt is le lehet fejni.
Kérdező, semmi baja nem lesz annak a ggyereknek.Vagy ezek szerint csak az az probléma, ha te nem vagy vele minden pillanatban, az nem, ha az apja? Ha az nem okoz neki törést m hogy az azzal nem látja x ideig, az se fog, ha téged nem lát 5 napig.
Szerintem a fejést azok tanácsolják ilyen bőszen, akik sosem szoptattak. 5 napra elegendő mennyiséget nem lehet előre lefejni, mert azokban a napokban, amikor az anya a fagyasztóba teszi a lefejt tejet, mit eszik a baba? Ennyi pluszt néhány nap alatt nem tud az anya szervezete előállítani. Gondolkodjatok már okoskodás helyett!
Nem, az anyatejes táplálás egyik hátulütője, hogy amíg szoptatsz, megmarad az a bizonyos láthatatlan köldökzsinór, ezalól nincs kibújó az első kb. 1 évben. Utána lehet már egy picit lazítani, de akkor is csak fokozatosan, nem rögtön 5 nappal indítani.
A második babómat szoptatom, tudom, hogyan megy ez. Nem mennék el 8 hónapos mellől még 1 éjszakára sem, nemhogy 5-re kapásból. Nem lehet azt a konzultációt mondjuk fél év múlva letudni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!