Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ma voltunk együtt először...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma voltunk együtt először barátommal. Ezek után van még esély arra, hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés

Nagyon ügyetlen volt, első alkalomra nem is állt fel neki.. Utána amikor sikerült, kb. 4 órával később, csak magára figyelt, vad volt és én el se mentem. A végén közölte, hogy legközelebb nekem is jó lesz, de nem értette, hogy miért nem ment, mert az exe el tudott ennyitől..

Lehet ennek normális folytatása, vagy keressek mást?

2016. febr. 15. 11:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%
Mondtad neki közben, hogy mikor, hogyan jó, vagy csak feküdtél mint egy száraz deszka, és vártad, hogy kitalálja a gondolataidat?
2016. febr. 15. 11:18
 2/11 anonim ***** válasza:

szerintem egy esélyt adj neki, csak azért mert megígérte h jobb lesz... ha nem lesz jobb, akkor hagyd...:)

246f

2016. febr. 15. 11:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, de akkor meg úgy kezdte csinálni, hogy fájt, és inkább nem is csinálta itána
2016. febr. 15. 11:20
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
"Lehet ennek normális folytatása, vagy keressek mást?" Nem olyan egetrengetö nálad a szerelem ha jol sejtem. Szerintem kimondottan qropajtit keress.
2016. febr. 15. 11:21
 5/11 anonim ***** válasza:
Próbáld meg velem
2016. febr. 15. 11:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz kérdés...

Egy esélyt még kaphat, aztán én kitenném, mégpedig azokért, amit te is írtál.

Önző: ez nem igen szokott változni, ha érdekelné, hogy neked jó legyen, elsőre odateszi magát. Sőt akkor csak igazán... Ehelyett le se tojt.

Az exe elment... ja, haza! De inkább csak megjátszotta magát. Ha neki erre van igénye, tehát hogy nyögj meg ugrálj, akkor is ha nem jó, akkor jobb ha kirakod. Előbb utóbb az lesz a vége, hogy inkább megjátszod magad te is, mert nem akarod megint hallani, hogy miért nem tudsz elmenni... Mondjuk mert önző, nulla az előjáték, és nincs tapasztalata?!

Tudod miért mondom, hogy tedd lapátra?

Mert nem lesz normális folytatás. Egy ilyen pasi nem akarja elismerni, hogy ő nem jó az ágyban, nem hajlandó odafigyelni, tanulni tőled, nem érdekli, neked mi jó. Egyszerűen csak használni akar, ahogy eddig megszokta.

Ha szereted, akkor lehet kínlódni még egy darabig, de ha nincsenek érzelmek, akkor tedd ki.

És igen srácok, nyugodtan tessék ribizni meg pattogni, hogy milyen mélyek az érzelmek... Csak közben gondolj bele, mennyire szerelmes az a srác, aki magára gondol, a nőnek meg fájdalmat okoz.

Attól se lesz nagy a szerelem, ha a szex rendszeresen fáj, bármilyen hihetetlen.

És vegyétek tudomásul, hogy aki nem jó az ágyban, azt nekünk is jogunkban áll lapátra tenni.

2016. febr. 15. 11:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Kislány: jön jobb is.

És nem vagyok az az érzelmes lélek, hasonló szituban rögtön szex után közöltem, hogy itt nem lesz legközelebb, ez annyira sza.r volt, hogy ebből egy is elég, és lehet ballagni.

Mikor jött a reklamálás, akkor fel is soroltam, hogy önző, figyelmetlen, le se tojta mikor mondtam, mi esne jól, és nem rajtam fog gyakorlatozni. Kikönyörgött még egy esélyt: az is pont olyan sza.r volt. Semmi előjáték, gyorsan el is ment, nagy nulla. És még neki állt feljebb, hogy mindenki élvezte így, csak én nem...

Tanulj a hibámból, te ne ess bele.

2016. febr. 15. 11:41
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem passzold a lúzert!

Még egy esélyt? Azt kizárólag, kedves, figyelmes, odaadó férfinak kell adni, egy tolakodó, durva embernek semmiképp!

Kit érdekel az exe? Ha neki annyira megfelelt, menjen vissza hozzá!

Számtalan értelmes, kedves, figyelmes és nem utolsó sorban potens fiú/férfi létezik. Keress ilyen partnert!

Mire megtalálja az ember a megfelelőt, addig több balekkel is összejön. Ez már csak így megy.

Azt kell megtartani, akivel megértik egymást ágynál és asztalnál egyaránt!

A jó párkapcsolatnak a legfőbb titka, a beszélgetés! Ez mindig is így volt, és így is lesz.

Már az ismerkedésnél lehet tudni, milyen a hozzáállása a kiválasztottak a másik nemhez. Igen, ennek feltétele, a régimódi randevúzós ismerkedés, ahol csak beszélget nő és férfi. Nem pedig azonnal ágyba bújnak és közben döbbennek rá, mekkora tahó a másik.

(Kedves kérdező, nem értsd félre, nem rád írtam, csupán általánosságban.)

Amennyiben asztalnál jól elbeszélgettek, úgymond egy hullámhosszon vagytok, még lehet rossz a másik az ágyban. Ha nem durva, csupán izgulós fajta, akkor adj neki második, talán még harmadik esélyt is. Később is bénázik, segítséged, tanácsaid ellenére, akkor vele sem érdemes összekötni az életed. Előbb-utóbb jön olyan, akivel beszélgetni is jó, a társasága is kellemes, az ágyban is azt kapod, amit szeretnél!

Igen, ez mindkét nemre vonatkozik! Mindkettő addig keressen, amíg ágynál és asztalnál...

44 F

2016. febr. 15. 11:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem volt szűz a srác? Csak nem merte bevallani...
2016. febr. 15. 12:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az előző csaja is hazudott neki, vagy nem adott pontos visszajelzéseket. Szóval hozzászokott a szarhoz a srác. Meg lehet benne egyfajta szexuális dekulturáltság is. :D Ez gáz. Ki kell nyitnod a szádat, és mondani, hogy jó neked. Össze kell csiszolódni, bár elég önzőnek tűnik ez a csávó.
2016. febr. 15. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!