Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma voltunk együtt először barátommal. Ezek után van még esély arra, hogy jobb legyen?
Figyelt kérdés
Nagyon ügyetlen volt, első alkalomra nem is állt fel neki.. Utána amikor sikerült, kb. 4 órával később, csak magára figyelt, vad volt és én el se mentem. A végén közölte, hogy legközelebb nekem is jó lesz, de nem értette, hogy miért nem ment, mert az exe el tudott ennyitől..
Lehet ennek normális folytatása, vagy keressek mást?
2016. febr. 15. 11:16
11/11 anonim válasza:
Ha azért dobnak egy pasit mert egyszer nem tudott teljesíteni az ágyban, akkor a csajokat is dobni kéne azért, mert egyszer nem főznek finomat.
Bocs, de azért 1 menet után már azon gondolkodsz, hogy dobod, mert nem volt orgazmusod egyből. Őszintén, kinek van egy friss kapcsolatban az első szexnél orgazmusa? Ahhoz kis összeszokás azért kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!