Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy rengeteget szexelunk a barátommal en mégis kívánom öt?
Figyelt kérdés
Meg nem vagyunk osszekoltozve úgyhogy nem megoldható hogy többet csináljuk..
S ő meg dolgozni is jár ...
Azt se értem hogy egy menetben képes vagyok elmenni 5x ő meg 1x , mégis egy nap után annyira tudom kívánni mintha 1hete nem csináltuk volna
Miért van ez?:/
2016. febr. 8. 10:02
1/6 anonim válasza:
Ilyen a szerelem. Ez egészséges. Nincs ezzel semmi gond.
2/6 anonim válasza:
Ez így természetes :) Semmi fura nincs ebben, amíg őt kívánod :)
24/f
3/6 PearlDiver válasza:
Mennyi az a rengeteg?
Mindenkinek más a libidója, úgy néz ki a tied eléggé tekintélyes. Nem kell ettől megijedni, és ha éppen nincs a közeledben mikor megkívánod, akkor menj el futni vagy erősíts stb. Fektesd be az energiádat valamilyen mozgásba :)
4/6 A kérdező kommentje:
De az az érdekes hogy 3 éve vagyunk eggyut, kb 1,5 éve szexelunk de ennyire meg nenkivantam, és ezért csodálkoztam :)
2016. febr. 8. 10:23
5/6 anonim válasza:
kezdesz Nővé érni!
örülj neki!
az én csajommal együtt élünk de 2 heti 1x csináljuk. jó mi? és még gyerek sincs...XD
25/F
6/6 Joe.38 válasza:
Csodálkozol ? Csodálkozz ! Nem baj ha kívánod az a normálos. Marqdjon így ! Csodálkozz és csináld ! Ez rendben is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!