Az betegségnek számít ha valaki rengeteget eszik mégis képtelen hízni vagy csak nagyon kevés súlyt tud magára szedni?
180 cm magas vagyok és 53kg és hiába eszek mindenfélét meg max annyi látszik meg belőle, hogy több pattanásom lesz mint szokott.
15/L
Nem biztos, hogy betegseg, de nem árt megnezetni
En sem hízok nagyon, de nálam minden eü-i gondot kizártak, csak szimplán genetikai oka van
Reggelire álltalában pirítós + tea
Tízórai gyümölcs/joghurtok attól függ mihez van épp kedvem de van hogy kihagyom mert nincs hozzá kedvem vagy nem vagyok éhes
Ebéd szinte mindíg van hús (hétvégén megszokásból hal)
Vacsora általában levesfélék
Ebéd és vacsora között pedíg mindig eszek valami apróságot ( sütik,
gumicukrok, chips, aszaltbarack, stb.
És mindenből sokat
Te most csak trollkodni akarsz ugye? :D Tudod hány csaj cserélne veled? :D Te meg itt sirsz hogy nem tudsz hájasodni :D:D Inkább ülj le, majszolj egy kis csokit és örülj magadnak, hogy ilyen kibebaszott szerencsés vagy :D
Ha meg nem trollkodsz, akkor se hájasodi akarj, hanem izmosodni.Addig is mig eldöntöd, egyél egy csokis kekszet is.
Már miért trollkodna? S normális ember túlsúlyosan sem cserélne vele... Én semmiképp. 4 éve küzdök (jó, annyira nagyon nem, de több drasztikus életmódváltás meg minden) a túlsúlyommal és hol van még a vége... De tudom, hogy rajtam múlik s el tudom érni. De ha nem tudnék súlyt felszedni, az iszonyú lenne, akár abban a formában, hogy bitang sokat kéne ennem, hogy ne haljak éhen, akár úgy, hogy az előző gond még nem lenne meg (amúgyis tudok sokat enni :D), de izmosodni szinte lehetetlen lenne s hamar elveszteném a megszerzettet is. Kösz nem, nagyon jó nekem a saját, alapvetően stagnáló szervezetem s az elvi lehetőség a sima szálkásításra és tömegelésre.
Ráadásul ha az ember nem foglalkozik az étrendjével s mindenféle egészségtelen vackokat tol, mert úgyse látszik meg, az bajba kerülhet később. Nekem pont jó, hogy a súlyom miatt olyan irányokba kellett mennem, hogy rátaláltam a nekem való életmódra, amiben sokkal jobban érzem magam és pl. cukorbeteg sosem leszek, az fix (genetikailag sincs rá hajlamom, de akkor is :D jó tudni).
Kérdező: lehet betegség, de sokszor nem az. Vannak ilyen emberek, nem is kevesen.
De az étrended lehetne jobb, sajna manapság elég tipikus szénhidrátra alapozott étkezések, az ebédet kivéve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!