Van itt olyan lány aki rengeteget eszik mégis nagyon vékony? 16/l
Ennyiből nem gondolnám, hogy gáz van. NAGYON szór az emberek energiaigénye. Nyilván gyors az anyagcseréd, erre rájön egy csomó edzés... Van ilyen :)
Nem irigyellek, így azért nem könnyű izmot építeni...
Addig örülj amíg ilyen! :D
Én 158cm vagyok és 45kg, csak 22 éves :D 16 évesen 42kg voltam és a vállaim szélesebbek voltak mint a csípőm (lovaglás), bármit ehettem bármivel, most már azért visszafogom magam (sajnos pajzsmirigy alulműködésem lett, ekkor jött fel 3kg, de nem bántam, hamar kiderült, beállt a gyógyszer és le is ment). Kamaszodsz is, sportolsz is, ég a kalória rendesen, más a fél karját adná ezért! Eljön majd az idő amikor kicsit lelassul ez függetlenül a sporttól (nőiesedés, a korral jön a lassabb anyagcsere, kalóriaigény lecsökken, hormonváltozás, akkor elmúlik ez a bulimiás dolog, nekem is 19évesen lett szélesebb a csípőm, azóta homokóra vagyok :), ne aggódj! :)
Genetika.:)
Haverom is ilyen csak ő fiú.Annyit zabál hogy az valami hihetetlen de tök normális alakja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!