Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem elmondani a páromnak, hogy még szűz vagyok, mit tegyek?
Egyáltalán nem ciki, nem vicces, nem rossz. Ha kettesben vagytok és beszélgettek, nyugodtan mondd el neki. Azt is mondd el, hogy miért (úgyis kérdezni fogja, hogy házasságig vársz, nem volt még olyan igazi kapcsolat, vagy miért). Ha értelmes ember, akkor egészen biztos, hogy nagyon megértő lesz veled, és a történetből tudni fogja, hogy nagyon óvatosnak, figyelmesnek kell lennie.
És még egyszer: nem ciki! Érték.
Elsősorban magadban kell tisztázni azt,hogy ne szégyelld.
Semmi ciki nincs ebben. 25 évesen már érett is vagy, majd biztos hamar belejössz a dologba.
Legyél őszinte, és én nem hinném,hogy emiatt kigúnyolna a 28éves férfi.
Köszönöm a válaszokat, akkor azt hiszem beszélek vele, és remélem meg fogja érteni. Ha nem... nos akkor meg majd lesz valahogy. Igazából attól félek a legjobban, hogy kinevet, az nem esne túl jól.
4. válaszoló. Köszönöm a "kedveskedő" szavakat, de hidd el, hogy egy erőszak, vagy épp majdnem erőszak után te sem feküdnél alá akárki alá.
Én egészen biztos vagyok benne, hogy nem fog kinevetni. Ha elmeséled neki, hogy mi történt, ami szintén nem szégyen, akkor a súlyát is érezni fogja. Szerintem te azért félsz attól, hogy kigúnyol, mert eleve nagy trauma ért ezzel kapcsolatban, és most automatikusan további rossz dolgoktól tartasz a szexszel kapcsolatban.
Légy nyugodt, meg fog érteni.
#1 voltam
Nekem volt egy 28-éves barátnőm.
Akiről csak az első együttlétnél derült ki, hogy szűz.
Egy kicsit meglepődtem,de nem haragudtam rá!
Kicsit zavarban volt de a végén mosolygott.
Mond el őszintén! Ne kertelj szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!