Fiúk! Mit szólnátok hozzá, ha a barátnőtök közölné veletek, hogy már nem szűz? Eddig azt mondta, hogy az, csak valamiért nem akarta elmondani az igazat. Lehet, hogy megerőszakolták.
Figyelt kérdés
2014. okt. 18. 23:22
1/7 RRR válasza:
gondolom,próbálnám megérteni őt valahogy
2/7 anonim válasza:
Első körben megpróbálnék rájönni arra, hogy miért hazudott róla, illetve arra, hogy mi is az, amit titkolni akart. Megharagudni nem hiszem, hogy megharagudnék, de azért rosszul esne.
3/7 anonim válasza:
Megmondanám hogy magyarázza meg , mert nem értem.
4/7 anonim válasza:
egyik barátnőmről sem gondoltam egy fél percig sem hogy szűz lenne,de abban is kételkedtem hogy valaha az volt hehe..szóval azt mondtam volna,az ég meg kék b+!.....
5/7 anonim válasza:
Magyarázatot követelnék hogy miért is hazudott. Ha pedig valóban megerőszakolták és így veszítette el együttéreznék vele és nem hibáztatnám a hazugságáért.
6/7 anonim válasza:
Lehet hogy megerőszakolták ???? Hehehe.
7/7 anonim válasza:
Elküldeném a halál fszára! Sajnáltatta már magát velem egy "megerőszakolt" lány, aztán véletlenül rájöttem hogy mekkora kis k....rva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!